Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A vőlegényem felbontotta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem felbontotta az eljegyzést, mert 3 hónapja nem keresek munkát. Kidobjam a lakásomból vagy igaza van?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, nem közös kasszán. Meguntam a stresszt, így felmondtam, vele is megbeszéltem hogy fél évig itthon leszek és kitalálom hogyan tovább. Akkor azt mondta ok. Erre tegnap borított mindent. Az hogy elköltözne persze fel se merült. ..
2016. dec. 30. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
29%
balek vagy babám, de hajrá
2016. dec. 31. 11:51
 82/82 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az osszes hozzaszolast csak a kerdezo kommentjeit. Nalunk is volt ilyen, a parom fel evig nem dolgozott mert olyan munkat szeretett volna amit szeret csinalni igy eljott a munkahelyerol. Ugy volt, hogy amig tart a sporolt penze addig probal egy jobb helyet keresni. Ha addig nem talal akkor visszamegy egy hasonlo munkakorbe amibol eljott. Mondtam neki, hogy nekem is van felretett penzem, ugyhogy elleszunk. Sosem kert penzt es ezutan is mindent felesbe fizettunk. Sosem szoltam neki max megkerdeztem hogy aznap talalt e valami erdekes munkat vagy hivtak e interjura. De igazabol zavart hogy en dolgozom o meg otthon van. Persze azert zavart, mert en is szivesebben maradtam volna otthon. De hasonlo helyzetben o is elturte volna. Ilyet ketszer jatszott el, eloszor 6 honap, uyana 3 vagy 4. De vegulis megtalalta azt a munkat amit szeret.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem normalis, hogy igy erez a parod, viszont jobban kellett volna kontrollalnia magat. A kerdes csak az, hogyha tenylegesen rakenyszerulsz a munkanelkulisegre (es pl mar gyerek is lesz) azt hogy fogja viselni. De kommunikacioval szerintem megoldhato. Szok sikert:)

2017. jan. 3. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!