Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kidobhatom az unokatestvéremet...

Kidobhatom az unokatestvéremet a lakásomból? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy saját tulajdonú lakásom. Ahová az egyik szobába szeptemberben beköltözhetett az unokahugom, a sulija miatt. Viszont nem tudok tovább vele együtt élni, mindent széthagy, nem takarít, nem mosogat, nem pakol össze még maga után sem, én minden másnap szinte nagytakarítást csinálok mert nem bírok úgy élni mint egy putris cigány, pedig ha rajta múlna, úgy élnénk, mindig kosz van meg bűz, nem bírom elviselni. Viszont azt sem, hogy cselédnek vagyok nézve a saját lakásomban.

Ráadásul mivel rokon, albérleti díjat sem fizet nekem, így meg az lenne a minimum, hogy legalább a lakást rendben tartja.

Ráadásul hozott ide egy kutyát, igaz megengedtem neki, de úgy, hogy megbeszéltük az elején, hogy csak úgy jöhet ide ill. úgy maradhat a kutya, ha nem lesz a lakásból disznóól. Ehhez képest szinte minden nap kutyaszarba lépek a szőnyegen, meg büdös is van, undorító már utálok hazajönni. Mondtam hogy vigye el a kutyát, mert nem ezt beszéltük meg, de nem hajlandó. Erre mondtam hogy akkor júliusig keressen új lakást magának, vagy menjen haza a szüleihez engem nem érdekel, de itt nem maradhat.

Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar.

Az anyja is ellenem van, mert teljesen abban a hitben él hogy az ő kislánya egy pedáns tiszta ember, és hogy biztos én nem takarítok.

Mit tehetek?

Nincs szerződésem vele, egyszerűen csak itt lakik.

2014. jún. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
100%
Pakold össze a cuccát és tessékeld ki.Ez nem is kérdés,már kivágtam volna a kisasszonyt!
2014. jún. 19. 15:36
 2/79 anonim ***** válasza:
100%
Pakold össze a cuccait és add ki az útját! Ha visszabeszél nyugodtan felpofozhatod, hátha helyrejön az agya. A Te SAJÁT lakásod, az van, és csakis az, amit Te mondasz. Állj a sarkadra!
2014. jún. 19. 15:38
 3/79 A kérdező kommentje:
azt azért mégse csinálhatom meg hogy összepakolom a cuccát amíg nincs itthon és kidobálom az ajtó elé... :/
2014. jún. 19. 15:38
 4/79 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad különben a nyakadon marad. Alapból nem lennék mellette de ez már túlzás egy rokontól is!

Adj neki ultimátumot

Vagy változtat és akkor maradhat

Vagy ha nem akkor ne lepődjön meg akkor ha másnap 'haza'érve a cuccait a lakás előtt találja kidobva...

2014. jún. 19. 15:41
 5/79 A kérdező kommentje:
ha meg is változna már akkor se akarnám hogy ittmaradjon
 6/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobod ki az ajtó elé,csak odakészíted,hogy ahogy belép elhúzhasson :D
 7/79 anonim ***** válasza:
100%
DE IGEN! És cseréld le a zárat!
 8/79 anonim ***** válasza:
100%
de, megcsinálhatod ... legfeljebb többet nem beszél veled, viszont ezzel sem veszítesz semmit ... micsoda kis mocsok
2014. jún. 19. 15:42
 9/79 anonim ***** válasza:
100%
A te lakásod,szóval az van amit te mondasz.Mondd meg neki,hogy költözzön el,lehetőleg még a héten! Kutyaszar???Milyen büdös lehet a lakás!
2014. jún. 19. 15:44
 10/79 A kérdező kommentje:
szombaton jön az anyja "elbeszélgetni" velem, gondolom arról hogy milyen szemét vagyok hogy ki akarom rakni a saját unokatestvéremet, meg hogy én vagyok az idi*ta, de ha nem hajlandók felfogni hogy július 1-el véget ért az ittlakás már azon is gondolkoztam hogy rendőrt fogok hívni
2014. jún. 19. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!