Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kidobhatom az unokatestvéremet...

Kidobhatom az unokatestvéremet a lakásomból? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy saját tulajdonú lakásom. Ahová az egyik szobába szeptemberben beköltözhetett az unokahugom, a sulija miatt. Viszont nem tudok tovább vele együtt élni, mindent széthagy, nem takarít, nem mosogat, nem pakol össze még maga után sem, én minden másnap szinte nagytakarítást csinálok mert nem bírok úgy élni mint egy putris cigány, pedig ha rajta múlna, úgy élnénk, mindig kosz van meg bűz, nem bírom elviselni. Viszont azt sem, hogy cselédnek vagyok nézve a saját lakásomban.

Ráadásul mivel rokon, albérleti díjat sem fizet nekem, így meg az lenne a minimum, hogy legalább a lakást rendben tartja.

Ráadásul hozott ide egy kutyát, igaz megengedtem neki, de úgy, hogy megbeszéltük az elején, hogy csak úgy jöhet ide ill. úgy maradhat a kutya, ha nem lesz a lakásból disznóól. Ehhez képest szinte minden nap kutyaszarba lépek a szőnyegen, meg büdös is van, undorító már utálok hazajönni. Mondtam hogy vigye el a kutyát, mert nem ezt beszéltük meg, de nem hajlandó. Erre mondtam hogy akkor júliusig keressen új lakást magának, vagy menjen haza a szüleihez engem nem érdekel, de itt nem maradhat.

Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar.

Az anyja is ellenem van, mert teljesen abban a hitben él hogy az ő kislánya egy pedáns tiszta ember, és hogy biztos én nem takarítok.

Mit tehetek?

Nincs szerződésem vele, egyszerűen csak itt lakik.

2014. jún. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
Szerintetek én nem? Drukkolok kérdező!
2014. jún. 20. 11:45
 62/79 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdező én őszintén szólva nem értelek. Ha csak józan paraszti ésszel belegondol az ember, akkor az ő lakásában, a SAJÁT lakásában az lakhat még, akit a tulajdonos megenged. Ha valakit ki akar dobni, minden további nélkül megteheti.

Én már az elején kidobtam volna, mint macskát sz...rni. Az ilyen NEM "rokon", aki csak "rokon" címen kihasználja a másik ember jóindulatát. Speciel pl engem a drága anyucija véleménye sem érdekelne egy fikarcnyit sem. Éljenek közösen disznóólban, anyuci meg maradjon csak csendben, mert szerintem ő már jóval előbb kidobta volna az illetőt a lakásból, ha ez vele történik.

2014. jún. 20. 19:03
 63/79 A kérdező kommentje:
tudom, hogy túl engedékeny vagyok, de holnap jön az anyja, kirakom őket a fenébe. ha meg magától nem akar elmenni akkor mondani fogom hogy hívok valakiket akik majd eltakarítják a lakásból...
2014. jún. 20. 19:34
 64/79 anonim ***** válasza:

legyél felkészülve így sorban: hízelgés, fenyegetőzés, zokogás, átkozódás -ra

ahol néha magas lóról, néha hasoncsúszva próbálja elérni a célját

a válasz mindig: döntöttem, nem!

és ne is hallgasd meg, gondolj másra mikor beszél hozzád ... egyik füleden be, a másikon ki

2014. jún. 20. 19:38
 65/79 acelsziv ***** válasza:
Lehet, hogy valakivel vetetned kellene egy csere zárat és azonnal lecserélni amint a csaj kihúzza a belét. Addig mindig legyen valaki a lakásban.
2014. jún. 20. 19:45
 66/79 anonim ***** válasza:
Na kérdező hogy alakult a napod? Én nagyon drukkoltam Neked!
2014. jún. 21. 19:36
 67/79 anonim ***** válasza:
Kidobtad őket? Remélem igen! :D
2014. jún. 21. 19:44
 68/79 anonim ***** válasza:
Halljuk a jó híreket :D
2014. jún. 21. 20:16
 69/79 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy az legyen, hogy az anyuka is oda akar költözni. Az beb.szna...
2014. jún. 21. 20:17
 70/79 anonim ***** válasza:
Haliho, kerdezo, mi lett????
2014. jún. 23. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!