Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kidobhatom az unokatestvéremet...

Kidobhatom az unokatestvéremet a lakásomból? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy saját tulajdonú lakásom. Ahová az egyik szobába szeptemberben beköltözhetett az unokahugom, a sulija miatt. Viszont nem tudok tovább vele együtt élni, mindent széthagy, nem takarít, nem mosogat, nem pakol össze még maga után sem, én minden másnap szinte nagytakarítást csinálok mert nem bírok úgy élni mint egy putris cigány, pedig ha rajta múlna, úgy élnénk, mindig kosz van meg bűz, nem bírom elviselni. Viszont azt sem, hogy cselédnek vagyok nézve a saját lakásomban.

Ráadásul mivel rokon, albérleti díjat sem fizet nekem, így meg az lenne a minimum, hogy legalább a lakást rendben tartja.

Ráadásul hozott ide egy kutyát, igaz megengedtem neki, de úgy, hogy megbeszéltük az elején, hogy csak úgy jöhet ide ill. úgy maradhat a kutya, ha nem lesz a lakásból disznóól. Ehhez képest szinte minden nap kutyaszarba lépek a szőnyegen, meg büdös is van, undorító már utálok hazajönni. Mondtam hogy vigye el a kutyát, mert nem ezt beszéltük meg, de nem hajlandó. Erre mondtam hogy akkor júliusig keressen új lakást magának, vagy menjen haza a szüleihez engem nem érdekel, de itt nem maradhat.

Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar.

Az anyja is ellenem van, mert teljesen abban a hitben él hogy az ő kislánya egy pedáns tiszta ember, és hogy biztos én nem takarítok.

Mit tehetek?

Nincs szerződésem vele, egyszerűen csak itt lakik.

2014. jún. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket, szóval, lehet, hogy már mondták: Fogod, összepakolod a cuccait, és kidobod, ennyi. Kulcsait elveszed. A Te lakásod! Ő meg menjen, ahova akar. Már rég kipenderítettem volna.

Rokon, nem rokon, az sem érdekelne, ha a híd alatt alszik.

Meg mi az, hogy azzal jön "azt hiszed, Te vagy az atyaúristen"?! Mondani kellett volna neki, hogy "igen, az én lakásom, én vagyok itt az atyaúristen"!

2014. jún. 19. 17:30
 42/79 anonim ***** válasza:
29%

Csak én szerintem kamu?

Ki az a hülye, aki hónapokig hagyja, hogy a másik a szőnyegre szarassa a kutyáját?

Vagy valami lényegi infót eltitkolsz?

A "tiéd" a lakás (anyuci apuci vette, hogy egyetem alatt ne albérletben csövezz), de nem te tartod fent, hanem otthonról támogatnak, és esetleg megorrolnak rád, ha kirakod az uncsitesót?

2014. jún. 19. 17:32
 43/79 anonim ***** válasza:
100%

És kit érdekel, az anyja mit gondol, ha kidobod? Még az anyját se engedném be szombaton.

Boldogítsák egymást, de valahol máshol...

Egyébként meg, DE MEGTEHETED, HOGY KIDOBOD A CUCCAIT AZ AJTÓ ELÉ!

2014. jún. 19. 17:47
 44/79 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad, mert ígyis rádszálltak nagyon.. rakd ki a szűrét.
2014. jún. 19. 17:56
 45/79 anonim ***** válasza:
76%

Én is hangfelvételt meg képeket csinálnék. Meg mi az hogy hozzányúlkál a cuccaidhoz? Letörtem volna a kezét!

Az anyja meg nem értem minek megy oda ugrálni. De ha már megy szólnék neki hogy hozzon bőröndöket is amiben hazaköltözteti azt a csitrit

Így is túlságosan nagylelkű voltál hogy ingyen eltartottad ennyi ideig

2014. jún. 19. 18:08
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, ahogy olvastam a valaszaidat rendesen felidegesitettem magam. Mit toketlenkedsz? Miert foglalkozol az anyjaval? Kit erdekelnek? Nem kotelesseged ellatni, + bizonygatni az igazadat, hogy egy lusta diszno. Rakd ki es cso. Nem fogadsz el nemleges valaszt sem melle pofazast. Allj a sarkadra a vegre!
2014. jún. 19. 18:46
 47/79 anonim ***** válasza:
25%

Itt de nagylegény vagy, a problémáiddal mégse boldogulsz egyedül!

2014. jún. 19. 18:47
 48/79 A kérdező kommentje:
szerintem te képzeled magad inkább nagylegénynek, te ugattál be nekem, ne itt éld ki a frusztráltságodat, köszönök minden normális választ egyébként!
2014. jún. 19. 18:50
 49/79 anonim ***** válasza:
100%

- Rendőrt ne hívj, mert tök felesleges azzal bonyolítani a dolgot.

- Zárat már azelőtt cserélhetsz, hogy kirúgnád. A kulcsát elvenni felesleges, mert egyrészt abból huzakodás lehet, másrészt ha ilyen kis rafkós, akkor lehet, hogy van másolata.

- Praktikusabb lenne még a határidő előtt kitenni a szűrét váratlanul, mert lehet, hogy a határidőre készül majd valami meglepetéssel: elviszi a cuccodat, pénzedet, vagy csinál valami extra mocskot bosszúból.

- Anyucit is tök felesleges beengedni a lakásba, ebből neked semmi jó nem származik.

- Lefotózhatod a kupiját, de felesleges, mert úgyis azt fogják mondani, hogy Te csináltad, meg nincs is rá szükséged ahhoz, hogy kitedd.

- A zárcserét Te is meg tudod csinálni magadnak otthon, ha szabványos hengerzárbetéted van, akkor csak nyitott ajtónál egy kereszthornyos csavarhúzóval ki kell csavarnod egy hosszú csavart, és a zárbetét kitolható. Mérd meg vonalzóval a hosszát, és egy műszaki boltban vagy Tescoban vegyél egy ugyanolyan méretűt. És tartsd magadnál az összes kulcsot.

2014. jún. 19. 19:37
 50/79 anonim ***** válasza:
91%

RENDESEN FELIDEGESÍTETT EZ A KÉRDÉS :D

Egyrészt, te vagy a tulaj, és igen,, te vagy az ATYAÚRISTEN a saját lakásodban.

Mi az hogy nem takarít? Mi az hogy kutyaszar van a lakásban? Ezekért már ott b..sznám ki.

Rezsibe legalább beszáll?

De én mondjuk már az első vitánál, vagy visszapofázásnál fogtam volna és kib..szom abban a szent pillanatban.

Fogod, összepakolod a cuccát mikor nincs otthon, ha hazajön közlöd, hogy most azonnal elhúzhat, pont. A mai világban van vonat, busz, hazamehet anyucihoz, a többit meg oldja meg maga.

2014. jún. 19. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!