Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kidobhatom az unokatestvéremet...

Kidobhatom az unokatestvéremet a lakásomból? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy saját tulajdonú lakásom. Ahová az egyik szobába szeptemberben beköltözhetett az unokahugom, a sulija miatt. Viszont nem tudok tovább vele együtt élni, mindent széthagy, nem takarít, nem mosogat, nem pakol össze még maga után sem, én minden másnap szinte nagytakarítást csinálok mert nem bírok úgy élni mint egy putris cigány, pedig ha rajta múlna, úgy élnénk, mindig kosz van meg bűz, nem bírom elviselni. Viszont azt sem, hogy cselédnek vagyok nézve a saját lakásomban.

Ráadásul mivel rokon, albérleti díjat sem fizet nekem, így meg az lenne a minimum, hogy legalább a lakást rendben tartja.

Ráadásul hozott ide egy kutyát, igaz megengedtem neki, de úgy, hogy megbeszéltük az elején, hogy csak úgy jöhet ide ill. úgy maradhat a kutya, ha nem lesz a lakásból disznóól. Ehhez képest szinte minden nap kutyaszarba lépek a szőnyegen, meg büdös is van, undorító már utálok hazajönni. Mondtam hogy vigye el a kutyát, mert nem ezt beszéltük meg, de nem hajlandó. Erre mondtam hogy akkor júliusig keressen új lakást magának, vagy menjen haza a szüleihez engem nem érdekel, de itt nem maradhat.

Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar.

Az anyja is ellenem van, mert teljesen abban a hitben él hogy az ő kislánya egy pedáns tiszta ember, és hogy biztos én nem takarítok.

Mit tehetek?

Nincs szerződésem vele, egyszerűen csak itt lakik.

2014. jún. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj fotót (akár mobillal) a disznóólról, amit csinál a kicsi lánya, és mutasd meg, hogy mi van nálatok, amikor nem pakol.

Adj neki ultimátumot, hogy vagy eddig elköltözik, vagy lecseréled a zárat és kirakod a cuccát az ajtó elé. Pont.

Nincs vita, neki itt semmi joga nincs. Nem kell rendőr, hozol pár havert, és ha nem akar kimenni, akkor kirakjátok motyóstól és csók.

2014. jún. 19. 15:52
 22/79 anonim ***** válasza:
100%

Ha más nincs kéznél, telefonodon biztosan van fényképezőgép, menj körbe és fotózz le mindent, most hogy néz ki.

Érdemes volna áthívni egy szomszédot is és megmutatni neki, hogy most mi van nálatok, hogy szombaton ő is tanusítani tudja a valóságot.

2014. jún. 19. 15:53
 23/79 anonim ***** válasza:
100%
Ha adsz egy címet, szívesen segítek kidobni a hercegnőt. :D Most komolyan, kezdi a lelki terrort, hogy hívja az anyját, DOBD KI AZ UTCÁRA! Amit ez a ******* csinál az több kettőnél. Ne engedj az anyja prédikációinak, MÉG MA pakolj össze neki! Csodálom a türelmed, én már rég kidobtam volna őt is, a kutyáját is. A cuccait pedig az ablakon dobálnám ki az utcára. Lépj, mielőtt tönkretesz!!!
2014. jún. 19. 15:55
 24/79 anonim ***** válasza:
100%
nem kell fotót, meg semmit csinálnod ... közlöd, hogy eddig tartott a jóságod, mostantól egyedül kívánsz élni ... nehogy már a saját lakásodban ne te diktálj, hogy kivel vagy hajlandó megosztani
2014. jún. 19. 15:56
 25/79 A kérdező kommentje:
jah képzeljétek, valamelyik nap csináltam pár képet a konyháról hogy hogy néz ki 2 nappal azután hogy egész napos nagytakarítást csinálta, úgy nézett ki mintha ott se jártam volna, erre amikor nem vettem észre fogta a fényképezőmet és kitörölt belőle minden képet, majd rendet rakott és lefotózta:DDD /nem tudom hogy honnan tufta hogy én fotókat csináltam/
 26/79 A kérdező kommentje:
*csináltam
 27/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg 9 hónapon át nálad csövezett, ráadásul itt a nyár, nincs is iskola, mi a francnak akar nálad lakni a szünetben is?
2014. jún. 19. 15:58
 28/79 anonim ***** válasza:
100%
24# tanácsát fogadd meg, még ha a kedves rokonság valószínüleg nem fog melléd állni, de te nyugodtan élhetsz
2014. jún. 19. 16:00
 29/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csinálj képeket, aztán zárd el őket, akár nyomtasd ki vagy küld el az anyjának emailben. Ez nem állapot.
2014. jún. 19. 16:00
 30/79 anonim ***** válasza:
51%
Remélem volt annyi eszed, hogy nem engedted, hogy bejelentkezzen a lakcímedre?
2014. jún. 19. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!