Szégyellem az unokatestvéremet, mi van ilyenkor?
BArátod lehet másik, de unokatestvért nehéz lesz találni helyette...
Inkább neki kellene szégyellnie, hogy ilyen felületes unokatesója van.
Sehogy. Az írásod alapján ő egy normális, komoly lány,a kit nem a bulizások érdekelnek. Ha neked fontosabbak a bulizó osztálytársak, mint az unokatesód, akkor veled van baj.
Az iskola után az osztálytársakkal megszakad a kapcsolatod, de az unokatesód még ott lenne, ha nem viselkednél vele így.
Szégyellni nem őt kellene, hanem az osztálytársaidat.
Szerintem inkább neki kéne szégyellni téged.
A barátodnak tekint téged erre te letagadod csak azért mert nem olyan mint a többi páwa!
Tényleg ilyen felületes és ostoba vagy huszonévesen? Nem kellett volna megírnod a korodat, anélkül is beégetted most magad, így meg pláne. -.-"
Ja és még egy: amikor rosszat teszel másokkal, azt visszakapod az élettől, szóval készülj, leszel te még az unokatesód helyében!
Őszintén szólva én azt hittem, neki ez nem gond, mert ő nem is akar ehhez a társasághoz tartozni. Tény, hogy vele ritkábban találkozom, de a többiekkel ha kimozdulunk, van esélyem nekem is párt találni, míg neki már van barátja három éve, ezért vele/mellette nyilván nem csinálok ilyet.
Az jó megoldás lehetett volna, ha külön kettesben is ünneplünk? (Őszintén bevallom, nemcsak nem hívtam, de céloztam is rá, hogy jobb lenne, ha nem jönne. Ez bántotta meg igazán.)
Ha az unokatestvérednek van egy csepp józan esze, ő szégyell téged.
Ha az én rokonom lennél, én le is tagadnám, hogy ilyen felületes, sznob, másoknak görcsösen megfelelni akaró emberrel vérségi kapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!