Szégyellem az unokatestvéremet, mi van ilyenkor?
Hogy tudnád megmagyarázni neki? Hát mondjuk így:
"Figyelj, X, tudom, hogy unokatestvérek vagyunk, és te valamiért kedvelsz engem, de én annyira felszínes ember vagyok, hogy rám lehetne építeni az új focistadiont, és hát van ez a társaság, akik utálnak és lenéznek téged, mert te nem iszod magad minden nap buliban s.e.ggrészegre, és nem csak az jár a fejedben, hogy milyen színű legyen az új neccharisnyád... én pedig közéjük akarok tartozni, mert egy sznob, belül üres p.icsa vagyok, és eme díszes társaság nélkül semmit sem ér az életem, levegőt se tudok venni, ha ők nem mondják meg, hogyan kell, mert félek, hogy különben nem elég divatos a légzésem. Ugye, kedves X, most már megérted, hogy miért tartalak cikinek, és megyek el melletted köszönés nélkül az utcán, ha ezzel a társasággal vagyok?"
... és magadnak se hazudd azt, hogy ő fontos neked, mert ordít a szövegedből, hogy igazából magasról teszel rá.
2 dolgot tehetsz.
Első kidobod az unokatesód
Második kidobod a "társaságod" Nincs középút
Na de nem arról van szó, hogy egy helyen vagyunk, én meg hátat fordítok. A szülinapos eset egyedi. Inkább az van, hogy pl bizonyos filmekre a társasággal megyek, de ha valami őt érdekli, emezeket meg nem, akkor nem ciki elmennem vele sem.
Ha több időt töltenénk együtt, az nem segítene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!