Huszonéves lány első unokatestvérek vagyunk, ő az egyik legjobb barátnőm is, osztálytársak is voltunk. Sajnos az osztályunk kiközösítette őt, meg miatta engem is (elég visszahúzódó, nem szeret bulizni, más zenét hallgat, mint az átlag, más dolgok érdeklik), így azt vettem észre, hogy egyre kevésbé vállalom fel őt mások előtt. Születésnapi bulimra sem hívtam el, ahol volt osztálytársaink ott voltak - az egésszel akkor szembesültem, amikor sírva elmondta, hogy ez rosszul esett neki. Nem akarom megbántani őt, sokat jelent nekem a barátsága, de félek, hogy kicsöppenek ebből a társaságból, és igazából nem szeretnék választani egyik vagy másik fél között. Hogy tudnám ezt kíméletesen megmagyarázni neki?
Ha ennyire társaságfüggő vagy, sajnállak. Nekem volt olyan ötéves időszak az életemben, amikor haverjaim sem voltak. Nehéz volt, de kibírtam. Inkább elfoglaltam magam itthon, minthogy olyanokkal haverkodjam, akiknek az elveivel nem értek egyet. Ha olyan ember akarna velem barátkozni, aki egy másik barátomat szekálja, kiközösíti, fikázza, kinézni, én nem nyalogatnám a seggét csak azért, hogy legyen mellettem vki a moziban, hanem megmondanám neki, hogy menjen a francba.
Te nem szereted az unokatesódat. Ha szeretnéd, nem lenne gyomrod ilyen emberekkel jópofizni.
2014. jan. 3. 16:16
22/60 anonim válasza:
Azt még nem tartom gáznak, hoyg nem jártok egy társaságba, nem is kell, de ennyire szégyellni valakit, az egy kicsit túlzás.
Én ezen a mondatodon nem tudok túllépni:
"Nem kerül szóba, nem teszek ki magunkról közös képet és neki se engedem," ne haragudj, de erre szavakat se találok..
2014. jan. 3. 16:16
23/60 anonim válasza:
Ha meg ők csak szociális háló, és nem is tartod barátnak őket, miért nem máshol ismerkedsz? Rengeteg ember van a földön. Ja, hogy ez kényelmes?
2014. jan. 3. 16:20
24/60 A kérdező kommentje:
Miért kéne máshol ismerkednem, ha velük jól tudom érezni magam?
2014. jan. 3. 16:24
25/60 anonim válasza:
Mert azt mondtad hogy nem tartod őket a barátaidnak míg az unokatesódat igen mégis képes vagy őt letagadni csak azért hogy a "társaság" ne közösítsen ki hát ez kérlek szépen rohadtul gáz!
2014. jan. 3. 16:25
26/60 anonim válasza:
Ha az unokatesód igazán fontos lenne, nem érzenéd velük jól magad. Ennyi. Védekezhetsz akárhogy, most már biztos, hogy egy felszínes, önző liba vagy.
2014. jan. 3. 16:31
27/60 A kérdező kommentje:
De nem tagadom le. Ha valaki kérdez róla, normálisan elmondom, mi van vele, nem szidom, nem csúfolom, de leginkább csak nem beszélek róla. Ő se hiszem, hogy rólam csevegne a többi ismerősével.
2014. jan. 3. 16:31
28/60 anonim válasza:
Huszonévesen már nincsenek osztálytársak és nem ilyen hülyék a lányok, hogy kiközösítenek valakit, emrt nem bulizik.
Szóval, hány évesek vagytok?
2014. jan. 3. 16:32
29/60 A kérdező kommentje:
Ez a régi osztályunk egy magja, ami még mindig összetart, nem az egész osztály, kb. tíz ember. Huszonhárom-huszonnégy évesek vagyunk, van, aki tanul még, van, aki már dolgozik. A többség szingli, de nem mindenki.
2014. jan. 3. 16:33
30/60 A kérdező kommentje:
Régen közösítették ki. 14 éves korunktól, meg onnan felfelé. De soha nem közeledtek egymáshoz, nem is akarnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!