Ha anyám megüt, én dühből-reflexből visszaütök, ezért szégyellem magam, de valahogy mégse. Mi ez?
17 éves vagyok. Ha dühös (nagyon könnyen az lesz, nincsenek rendben az idegei, ezt nem csak én mondom), elkezd pofozkodni meg egyebek, én meg ahogy védekezek, olykor visszaütök. Tudom hogy nem lenne szabad és ő is felháborodik rajta, de én nem tartom jogosnak hogy bántalmaz és ezért nem tudok parancsolni magamnak. Más esetben sose bántanám.
Akkor most én is idegbeteg lettem? Mit tegyek, hogy meg tudjam állní hogy visszaüssek?
hat oreg, en nem tom, de 17 evesen ha a szuleimtol nyaklevest kaptam, sosem vagtam vissza.
Magam sem tudom, egyszeruen IGY NEVELTEK
Nem helyeslem anyád verési módszereit, de ha őt ezért idegbetegnek tartod, akkor te nyugodtan mellé állhatsz, ugyanolyan idegbeteg vagy, mert visszaütsz.
Tudod elítélendő ha a szülő veri a gyerekét, de ha egy gyerek üti meg a szüleit az nem csak elítélendő, de undorító is.
Mondom úgy, hogy az én anyám alkoholista volt, és állandóan vert minket. érdekes, soha nem ütöttem vissza.Elég volt a kezét lefogni csak.
Szerintem mindketten kezeltessétek magatokat, mert nálatok nagyon nem stimmel valami ott agyilag.
Szerintem normális. Mármint ha ok nélkül neked esik AKÁRKI, akkor az a normális, ha véded magad. Nem az, ha tűrsz.
Akkor lenne nem normális, ha te kezdenéd el őt ok nélkül ütni. Vagy bárki mást.
nem léptél a nyomdokaiba ne aggódj. Ha ok nélkül ütnek a legnormálisabb reakció hogy visszaütsz / vagy elfutsz, ha megteheted. Most az hogy az anyád, nem jogosítja fel arra hogy verjen. gondolom ez egyértelmű.
Nekem is idegbeteg anyám volt, és "elfutottam" amint tehettem. Nagyon sajnálom, hogy olyan amilyen, de az én életemet egy ideig mérgezhette, tovább nem. Hogy ő a vérszerinti anyám, ezért pedig nem tartozom neki SEMMIVEL. A tiszteletet nem lehet kicsikarni ilyen sablonok puffogtatásával, hogy ő mit hogy csinált, vagy hogy szerinte neked mit kellene tenned. Magadnak felelj meg, a saját lelkiismereted szerint dönts, ne hagyd hogy rád telepedjen egy idegbeteg nő. Ha pedig az anyád, végképp ne asszisztálj ebben neki, szerintem ezzel teszed a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!