Szégyellem az unokatestvéremet, mi van ilyenkor?
Lehet, hogy "érdekel" az irodalom, az építészet és a többi, de ez nálad maximum felületes érdelődés, hiszen magad is az vagy. Felületes, buta, korlátolt és önző ember.
Szégyellsz olyan embert, aki minden tekintetben KÜLÖNB nálad? Akinek a lába nyomába sem érsz? Leányzó, te nagyon kevered a fogalmakat! Te nem szégyelled őt, hanem irigyled! Talán neki kellene téged szégyellnie, ignorálnia és nem sírni a bunkóságod miatt.
Nem kell neki semmit sem megmagyarázni. Két külön világ vagytok. Te soha nem fogsz tudni felnőni hozzá, neki pedig fölösleges olyan embernek pedáloznia, mint te.
"A régi osztály egy magja összetart"...na EZT felejtsd el, de nagyon-nagyon gyorsan! Ez azt jelenti, hogy te megragadtál max. 18 éves korban, és huszonévesen is tini akarsz lenni. Nem csoda, ha betegesen kapaszkodsz olyan emberekbe, akiket fénysebességgel el kellene felejtened.
Miért nem vagy képes önálló személyiségként élni, továbblépni, és ÚJ emberekkel barátkozni? Lehet, hogy azért, mert ostoba, üres és görcsös vagy?
És ezt akarod leverni az unoaktestvéreden? nem szégyelled magad? Aki nem jár bulizni, aki més zenét hallgat, mint a többség, aki más, mint az átlag, azt ki kell közösíteni? Hova jártál te? Mucsajröcsöge-alsóba, szakmunkásképzőbe?
Jó reggelt...írj csak az unokatesódnak, majd én felveszem a FB-ra, ismerősnek. És kíméletlenül megmagyarázom nekik hogy ne pedálozzon olyan ostoba tökfejnek, mint te, ha százszor az unokatestvére vagy is.
Na jó, különbnek nem különb. Komolyan, fénykép miatt görcsöl, ez például gyerekes dolog.
Mindenesetre sok gondolkodnivalót adtatok nekem, meg fogom emészteni, köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt. Mindenkit felfelé pontoztam, azt is, aki gorombán fogalmazott (de ez a sok 100%-on is látszik, senkiét nem rontottam le).
Még mindig nem érted, hogy itt nemcsak arról van szó, hogy van két külön társaság. Hanem hogy te olyan társaságnak nyalsz, aki anno kiközösítette az unokatesódat.
Ja, és ha érdekel a pszichológia tényleg, akkor nem írnál ilyet, hogy GYEREKES, hogy görcsöl egy fotón. Hanem mert ilyen. Nem mindenki ilyen halál laza facebookgyökér. Öcsém, unokatesóm, párom sem szereti, ha fotózzák, és istenem, ettől lennének gyerekesek? Mindenki gyerekes, ha nem úgy viselkedik, mint te és mint a trendi társaságod?
Azon görcsöl, hogy nincs fent közös képünk, ezen múlna a barátság? Ne már.
Előző: azt hiszem, értem már. De utólag nem is értenék, hogy ha eddig jó volt nekem így, most miért nem az...
De tényleg szeretem, miért hazudnék ebben?
Ez bonyolult kérdés nekem is, gondolom, neki is. Nem ilyen egyszerű, hogy akkor nem szeretem, ha nem rakok ki egy nyomorult képet vagy nem hívom el egy szülinapi izére, ahol amúgy is sz*rul érezné magát.
Olyan édes ahogy a saját korlátoltságodért is az unokatesódat próbálod felelőssé tenni...
Szerintem közöld vele hogy nem akarsz vele többet beszélni.
Fájni fog neki, de egy idő után legalább nem vesztegeti majd rád az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!