Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kidobhatom az unokatestvéremet...

Kidobhatom az unokatestvéremet a lakásomból? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy saját tulajdonú lakásom. Ahová az egyik szobába szeptemberben beköltözhetett az unokahugom, a sulija miatt. Viszont nem tudok tovább vele együtt élni, mindent széthagy, nem takarít, nem mosogat, nem pakol össze még maga után sem, én minden másnap szinte nagytakarítást csinálok mert nem bírok úgy élni mint egy putris cigány, pedig ha rajta múlna, úgy élnénk, mindig kosz van meg bűz, nem bírom elviselni. Viszont azt sem, hogy cselédnek vagyok nézve a saját lakásomban.

Ráadásul mivel rokon, albérleti díjat sem fizet nekem, így meg az lenne a minimum, hogy legalább a lakást rendben tartja.

Ráadásul hozott ide egy kutyát, igaz megengedtem neki, de úgy, hogy megbeszéltük az elején, hogy csak úgy jöhet ide ill. úgy maradhat a kutya, ha nem lesz a lakásból disznóól. Ehhez képest szinte minden nap kutyaszarba lépek a szőnyegen, meg büdös is van, undorító már utálok hazajönni. Mondtam hogy vigye el a kutyát, mert nem ezt beszéltük meg, de nem hajlandó. Erre mondtam hogy akkor júliusig keressen új lakást magának, vagy menjen haza a szüleihez engem nem érdekel, de itt nem maradhat.

Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar.

Az anyja is ellenem van, mert teljesen abban a hitben él hogy az ő kislánya egy pedáns tiszta ember, és hogy biztos én nem takarítok.

Mit tehetek?

Nincs szerződésem vele, egyszerűen csak itt lakik.

2014. jún. 19. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
nincs bejelentkezve ide
2014. jún. 19. 16:04
 32/79 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tiéd a lakás bármikor kidobhatod. Annyi pénzt adj azért neki, hogy haza tudjon menni az anyjához. Nem is értem a kis csajt mit gondol, hogy van joga más lakásában lakni?
2014. jún. 19. 16:06
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kit érdekel, hogy tiszta, rendes vagy nem. A te lakásod, ha te nem akarod, hogy ott lakjon, akkor megmondhatod neki, hogy húzzon el. Nem kell ezt túlragozni. Ez inkább akkor kérdéses, ha nincs hova mennie, de ebben az esetben ez sem áll fenn.
2014. jún. 19. 16:09
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, légy kemény!
2014. jún. 19. 16:20
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
Én tudod mikor mondtam azt, hogy dobd ki? Amikor olvastam ,hogy még ő flegmázik. Azonnal repülne.
2014. jún. 19. 16:26
 36/79 anonim ***** válasza:
100%

NE fotót készíts, mert az anyja megmondja, hogy te hagyod úgy.....

Készíts hangfelvételt egy beszélgetésről, ahol megkéred egysmásra. Pl. szedje fel a kutyája szarát a szőnyegről, hogy ideje lenne elmosogatnia, hogy nem akarsz miatta kuplerájban élni. És az ezekre adott reakcióit. A telefon lehet a zsebedbe, hogy ne lássa. A felvételt töltsd szg-re, mentsd több helyre, hogy ne tudja törölni.

Na azt mutasd meg a drága anyjának, azt nem tudja kimagyarázni!

2014. jún. 19. 16:31
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
Jah és persze anyuci utána segíthet neki csomagolni!!!!
2014. jún. 19. 16:32
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van, szombaton úgyis jön az anyukája, rögtön össze is pakolhatnak és eltűzhetnek haza. Zárt ne felejts el cseréltetni miután elmentek.
2014. jún. 19. 16:35
 39/79 anonim ***** válasza:
46%

"Erre még elkezdett nekem flegma lekezelő stílusban visszap*fázni, hogy talán azt hiszem hogy én vagyok itt az atyaúristen, és hogy nem megy haza, és hogy akkor költözik ki innen amikor akar."

Igen, a te lakásodban te vagy az atyaúristen. Nem, nem akkor költözik ki, amikor akar, mert te vagy a tulaj. Ellenben te akkor dobod ki, amikor akarod, mert egy petákot sem ad bele a lakás rezsijébe, és nem bérlő vagy tulajdonos.

Nézd, legyen ez nagyon jó lecke a jövőben, hogy a laksáodba SOHA ne fogadj szívességre senkit. A szívességen élő, ill. élősködő kedves rokonok a legrosszabbak. Én már megszívtam ezt, csak kicsit kisebb léptékben, mint most te.

Igen, ki kell rakni a cuccait egy szép napon dobozokba, és lecseréltetni a zárat. És be kell jelenteni az önkormányzatnál vagy ahova be van jelkentve a lakásodba, hogy nem lakik nálad.

Megmondgatod neki, hogy ennyi és ennyi a felmondási idő, ha addigra nem takarodik ki, akkor a rendőrséghez fordulsz segítségért. Kérhetsz ügyvédi segítséget is, de akkor most azonnal menj el egy jó ügyvédhez.

2014. jún. 19. 16:39
 40/79 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki! Ide nem kell anyuka, a te lakásod.
2014. jún. 19. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!