Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A vőlegényem felbontotta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem felbontotta az eljegyzést, mert 3 hónapja nem keresek munkát. Kidobjam a lakásomból vagy igaza van?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, nem közös kasszán. Meguntam a stresszt, így felmondtam, vele is megbeszéltem hogy fél évig itthon leszek és kitalálom hogyan tovább. Akkor azt mondta ok. Erre tegnap borított mindent. Az hogy elköltözne persze fel se merült. ..
2016. dec. 30. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
Amikor együtt dolgoztunk, segítettük egymást, tudtunk oldani egymás feszültségét. Ha az ő fejével gondolkodom, elvesztett egy olyan munkatarsat aki mindenben mellette állt. Helyette kapott egy barátnőt, akit alig lát, akinek mindenre van ideje, és aki decemberben annyit keresett a hobbijával, mint ő, aki kidolgozta a lelkét. Ha ez velem történne, nálam is borulna a bili valami butaság miatt. Gondolom ezt ő se mondaná ki, ezért nem is hozta fel. Én meg nem gondolkodtam a fejével.
2016. dec. 30. 16:43
 62/82 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, hogy ezt így meg tudtátok beszélni, és te is ilyen higgadtan írsz erről. Amit írtál, az alapján egy jó csapatnak tűntök, csak most van egy gondotok, amit meg kell oldani. Sok sikert kívánok nektek, és köszi, hogy megosztottad velünk a fejleményeket!
2016. dec. 30. 16:59
 63/82 A kérdező kommentje:
Kellett kis idő hogy le tudjak higgadni, eléggé szíven ütött a tegnapi.
2016. dec. 30. 17:08
 64/82 Költőnő? ***** válasza:
92%
Az én baráti köröm 70%-a programozó és/vagy informatikus. Körülbelül a felének van papírja egyáltalán róla, ezen belül van, ami "csak" OKJ. Ennyit az okos 56-os kommunista ellenforradalmár trollpofinak. Nem ismerős, érted? Barát. Mivel némelyikőjüket 20 éve ismerem, ne gyere nekem azzal, hogy nem vagyok tisztában a különböző helyzetükkel, végzettségeikkel. Nagyon is tudjuk. Kölcsönösen.
2016. dec. 30. 17:22
 65/82 anonim ***** válasza:
5%

Mondjuk az ilyen önképzőkörös programozók annyit is érnek. Én nem vennék fel olyan programozót értelmes fizetésért értelmes munkára, akinek nincs felsőfokú végzettsége.

Ha kódolni tud, akkor sz-ros 150-200ért esetleg felveszem valami kulimunkára, ahol nagyon nem tud elrontani semmit, de ennyi, a valódi fejlesztői melókra meg keresek 4-500ért képzett, profi szakembert.

2016. dec. 30. 17:35
 66/82 anonim ***** válasza:
97%

"Miért? Mert nem mutogatták meg neked a papírjaikat csettintésre. Ismeretlenül is megmondom, hogy van nekik megfelelő papírjaik."

A fiam volt osztálytársai, elég jól ismerem őket, rendszeresen járnak hozzánk.:-) Pontosan tudom, melyik mit végzett. Neked meg nem ártana kezeltetni magad egy jó pszichiáterrel.:-)

2016. dec. 30. 17:37
 67/82 anonim ***** válasza:
92%

"Mondjuk az ilyen önképzőkörös programozók annyit is érnek."

Javaslom, egyszer nézz be egy olyan fórumra, ahol programozásról, meg a képzésekről (beleértve az egyetemi képzést is) beszélgetnek, meg fogsz lepődni.:D Unokatesóm fia a Corvinusra jár, nem IT-képzésre, de évek óta informatikai melóból él, teljesen önfenntartó módon, meglehetősen jól. Úgy, hogy max heti 1-2 napot fordít erre.:-)

Kérdező, örülök, hogy sikerült tisztáznotok a dolgot, minden jót kívánok nektek!

2016. dec. 30. 17:45
 68/82 anonim ***** válasza:
90%

"Mondjuk az ilyen önképzőkörös programozók annyit is érnek. Én nem vennék fel olyan programozót értelmes fizetésért értelmes munkára, akinek nincs felsőfokú végzettsége.

Ha kódolni tud, akkor sz-ros 150-200ért esetleg felveszem valami kulimunkára, ahol nagyon nem tud elrontani semmit, de ennyi, a valódi fejlesztői melókra meg keresek 4-500ért képzett, profi szakembert."

lol. még jó hogy nem te döntesz ezekről a kérdésekről.

ha programozó vagy akkor vagy meg tudod oldani a feladatod, vagy nem. ha nem, akkor majd adják a kulimunkát. de amíg el tudod végezni a feladatod, papír nélkül is téged akarnak...

2016. dec. 30. 18:00
 69/82 anonim ***** válasza:
0%

# 68,

10 éve vagyok a szakmában, a legmagasabb szakmai színvonalú cégek közül többnél is dolgoztam, mielőtt vállalkozó lettem, szóval engem nem kell oktatni ebben a témában.

Persze, hogy találnak munkát, mert akkora munkaerőhiány van a szakmában jelenleg, hogy az ilyen fogalmatlan embereket is kénytelenek már felvenni.

De komoly helyekre még mindig nem vesznek fel ilyeneket, ha esetleg mégis, akkor is esetleg rábíznak valami fos junior szintű munkát, pl. webfejlesztés, vagy unit teszt írás, meg ilyenek, de abban biztos lehetsz, hogy egy ilyen soha nem fog abba a pozícióba kerülni sehol, hogy egy mondjuk egy komoly szoftvernek a tervezésén és fejlesztésén dolgozzon.

2016. dec. 30. 18:05
 70/82 anonim ***** válasza:
1%

# 69,

éppenséggel döntök ilyenekről, pont ezért tudom, hogy ez így van.

Pont hogy neked, mint papír nélküli gányolónak nincs fogalmad, hogy mit és miért tanulnak a felsőoktatásban, és mennyivel tudnak többet.

A hozzászólásod is tökéletesen tükrözi azt, hogy te egy ilyen biorobot vagy, mint az indiai programozók, mindegy, hogyan, csak meg legyen oldva, amit elédraktak, a többi nem számít.

Sajnos halvány lila fogalmad nincs a szakmáról.

2016. dec. 30. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!