Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A vőlegényem felbontotta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem felbontotta az eljegyzést, mert 3 hónapja nem keresek munkát. Kidobjam a lakásomból vagy igaza van?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, nem közös kasszán. Meguntam a stresszt, így felmondtam, vele is megbeszéltem hogy fél évig itthon leszek és kitalálom hogyan tovább. Akkor azt mondta ok. Erre tegnap borított mindent. Az hogy elköltözne persze fel se merült. ..
2016. dec. 30. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
0%
52, nem rendesen tanul a csaj, csak "autodidakta módon". Arra meg nem kap bizonyítványt sehonnan.
2016. dec. 30. 15:44
 52/82 anonim ***** válasza:
97%
54-es, ismerek, ismertem néhány vérkomcsit, akiknek a munka annyira szent volt, hogy a pszichológiailag totál kiégett nagybátyámat agyvérzésig dolgoztatták. Rájuk emlékeztessz.
2016. dec. 30. 15:47
 53/82 anonim ***** válasza:
98%

# 56

Nekem pl. a tudásomat fizetik meg, nem a papírjaimat.

2016. dec. 30. 15:48
 54/82 anonim ***** válasza:
5%
Biztos nem Magyarországon dolgozol. Itt a végzettség számít ugyanis és nem a tudás.
2016. dec. 30. 15:59
 55/82 anonim ***** válasza:
96%

# 57

Ez nem jött be. :-)

2016. dec. 30. 16:03
 56/82 anonim ***** válasza:
0%
Ami nincs azt meg nehezen fizetnék meg elvtárs.:D
2016. dec. 30. 16:06
 57/82 A kérdező kommentje:
Azért maradjanak túlélők :) Köszönöm a kommenteket. Arra rájöttem hogy mi volt a gond. Ma lesz egy beszélgetés aztán meglatjuk mennyire ismerem a parom.
2016. dec. 30. 16:18
 58/82 anonim ***** válasza:
98%

56%-os, több olyan srácot ismerek, akik évek óta informatikai területen dolgoznak (jó pénzért), holott nincs semmilyen, papírral igazolható végzettségük ehhez. A tudásuk viszont igen.

Amúgy a kérdező MÁR MEGKERESTE azt a pénzt, amiből most él. Megteheti, hogy nyugodt körülmények között készüljön a következő lépésre, mert MEGTEREMTETTE MAGÁNAK. Tudom, hogy ezt a magadfajtának nehéz elképzelni, de van ilyen.:-)

2016. dec. 30. 16:21
 59/82 anonim ***** válasza:
100%
És mi volt a gond kérdező?
2016. dec. 30. 16:27
 60/82 anonim ***** válasza:
1%

"több olyan srácot ismerek, akik évek óta informatikai területen dolgoznak (jó pénzért), holott nincs semmilyen, papírral igazolható végzettségük ehhez"

Miért? Mert nem mutogatták meg neked a papírjaikat csettintésre. Ismeretlenül is megmondom, hogy van nekik megfelelő papírjaik.

2016. dec. 30. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!