Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem felbontotta az eljegyzést, mert 3 hónapja nem keresek munkát. Kidobjam a lakásomból vagy igaza van?
"Pont erről beszéltem. Akkora szent dolog a munka, hogy aki ki mer hagyni fél évet - tegyük hozzá, saját egészsége és jövője érdekében - arra már sokan úgy tekintenek, mint aki lepaktált a sátánnal."
Ha férfi létemre én hagynék ki lazán félévet és otthon ülnék, tuti egy nő se tolerálná ilyen könnyedén, én lennék a legnagyobb lusta disznó, akkor fordítva miért várjátok el?
"Nem szakított, csak azt mondta halasszunk mert a terv szerint akkor kezdenék csak, amikor az esküvő lesz. Akkor lehetne szerinte jövőre, ha már most újra kezdeném. Így szerinte hülyeség amit csinálok. 8 éve vagyok a szakmában, külföldön is dolgoztam designerként, van megtakarításom bőven."
Mi köze az esküvőnek ahhoz, hogy mikor kezded el a saját vállalkozásodat? Ha anyagi jellegű félelmei vannak, kössetek házassági szerződést, egyebekben nem látom át, mi a gond. Nekem ez sokkal inkább zsarolásnak hangzik, mint ésszerű érvelésnek, azt pedig nem tűrném el senkitől - esküvőt tartani nem életbevágó, azzal, aki ezt meg meri engedni magának, nem is ajánlatos.
N.B. Nem vagyok jártas a területeden, viszont sok év munkával a hátam mögött azt mondanám, kevés cég érdemli meg ezt a fajta lojalitást részedről, az ügyfelek nyilván azért keresnek téged, mert kifejezetten, személy szerint veled voltak megelégedve. 6 hónap meg nem olyan sok idő sztem, hogy tökéletesen elfelejtsenek.
"Ha férfi létemre én hagynék ki lazán félévet és otthon ülnék, tuti egy nő se tolerálná ilyen könnyedén, én lennék a legnagyobb lusta disznó, akkor fordítva miért várjátok el?"
Van saját lakásod, megtakarításod annyi, hogy könnyedén megélsz belőle, és arra használod fel a fél évet, hogy felépítsd a jövődet, amire minden esélyed meg is van? Dolgoztál 10-12 órákat, nevet és ügyfélkört szereztél a szakmádban, amit kamatoztatni fogsz? Akkor senki nem nevezne lusta disznónak, biztosíthatlak.:-)
Amúgy meg elég szhar érzés úgy nap mint nap eljárni melózni, hogy a másik meg otthon van és csak a hátsóját mereszti. Itt nem is csak az anyagiakról van szó, hanem a tenniakarás hiányáról. Ha csak azt látja rajtad, hogy otthon ülsz, nem csinálsz semmit, hogyan tervezze a jövőt veled? Ha lenne gyereketek akkor is lehet megcsinálnád ugyanazt bármikor és akkor ki gondoskodna a gyerekről?
Amúgy az én munkám is elég stresszes, de sajnos nem igazán tehetem meg, hogy csak úgy lazán ott hagyom ha úgy van kedvem... Ha már így állsz hozzá a munkához, akkor minden nehézség előtt ugyanígy meghátrálsz majd? Minden munka stresszel jár, nem szórakozni járunk be. Szerintem ezeken gondolkozz el kicsit, mielőtt vádaskodnál.
"En is itthon vagyok neha par honapot, szerintem tok termeszetes dolog, anno suliskent ott volt mindig a nyari szunet, felnottkent sem art a pihenes, par nap vagy egy het szabadsag az semmi.
"
Szerintem azért vannak itt nagyon hülye emberek, na. Ez a magyar munkamorál?
Egyébként a kérdező nem tudom, hogy képzeli el a vállalkozósdit, de ha már egy alkalmazotti munkakörben sem bírja a stresszt, akkor ne is próbálkozzon.
Vállalkozás 3x annyi stresszel jár.
"Ha férfi létemre én hagynék ki lazán félévet és otthon ülnék, tuti egy nő se tolerálná ilyen könnyedén, én lennék a legnagyobb lusta disznó, akkor fordítva miért várjátok el?"
Te ostoba fajankó... Ne haragudj, nem bírok mást mondani rád. Ha a férjem 10-12 órát dolgozna az egészségét forgácsolva, én magam kérném arra, hogy váltson. És igen, támogatnám ameddig csak kell, mert nem akarok 40 évesen megözvegyülni, mert a férjemet elvitte egy agyvérzés. Te meg rémeket látsz és nyomod a sértődött ovis dumát.
Amúgy te direkt nem olvasod el azokat a részeket, ahol a kérdező írta, hogy tanul, nem pedig lazán ül otthon?
Itt nem az a lénye, hogy mit lehet vagy mit nem.
Hanem, hogy a kérdező mit akar... és ő mint munka nélkül is saját lábán megálló felnőtt ember el tudja dönteni. Nem tudom mit értetlenkedsz már oldalakon keresztül de ez egyaltalan nem tartozik a kérdéshez!!
És ha a párja csak azért nem támogatja mert neki nem tetszik a döntése akkor jobb is ha különválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!