Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férjem el akar hagyni. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem el akar hagyni. Volt egy botlásom és az a válasza, hogy el fog hagyni. Nem akarok senki mást, Őt szeretem, vele akarok lenni. Gyerekeink vannak, szép házunk, jó az életünk. Valahogy vissza kell szereznem. Mit csináljak ha nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 20:24
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/304 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom. Szeretem, és valahogy vele szeretnék lenni. Ha kéri, lemondok a cégrészemről, és nem függene senkitől, nem kellett volna új céget alapítania. A régi teljesen hitelképes volt, és soha nem volt veszteséges. Azt, hogy januártól újra csinálja a közös munkánkat, csak most tudtam meg. Így is úgy is Ő hiányzik, nem tudom miből gondoljátok, hogy hibáztatom. Arra voltam kíváncsi, hogy ez a jellemző dolog válásnál? Így függ a testvére hangulatától, ha az másra akarja költeni a pénzt akkor nem tud beleszólni. Szerintem.
2017. máj. 28. 12:28
 222/304 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem még időben olvastam a kérdést es én nem fogom megtenni. Az én férjem is nagyon rendes csak olyan jó lenne többet dxxxxi. De nem éri meg tenyleg .
2017. máj. 28. 19:35
 223/304 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, hiába akarnál vele lenni, értsd már meg végre, hogy nem lehetsz!Nem akar már tőled semmit, ezt világosan az értésedre adta.Megundorodott tőled, mint nőtől, és teljesen kiábrándult.Teljesen megértem őt.Én a volt férjemmel jártam így.Soha az életben nem tudok már férfiként nézni rá.Elmúlt, vége.

Lépj tovább, ne várd a csodát, az nem valószínű, hogy lesz.Ennyire nem lehetsz már hülye tényleg, hogy nem érted meg, nem kellesz már neki.Ismerkedj mással, 1x már sikerült, most is találsz.A férjed meg hagyd élni.Neki nincs már szüksége rád.Kegyetlen, de így van.Elkövetted ellene a lehető legnagyobb bűnt, amit házasságban lehet, Mostmár viseld a következményeit.

2017. máj. 28. 20:49
 224/304 anonim válasza:
100%
A gyerekekkel miért nem törődik senki? Miért vannak rákényszerítve, hogy veled legyenenek, miközben az apukájukkal szeretnének lenni? Azért mégsem fontosak a gyerekeid neked annyira, ha egy másik "férfiért"képes lettél volna elhagyni őket... vagy ezzel akarod magadhoz "láncolni" a volt férjed? Ebben a történetben a gyerekeket sajnálom a leginkább
2017. aug. 8. 06:45
 225/304 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek nagyon jó dolguk van. Nincsenek tiltva az apjuktól, aki imádja Őket. A nyári szünet jó részét Vele töltötték. Van barátnője, aki nagyon rendes a gyerekek szerint. Mondjuk ez természetes. Nem fogom már visszakapni. Érzem. Vannak férfiak, de titkos kapcsolatot akarnak, és vannak azok a férfiak akik....Nem fogok megsérteni senkit, de.... Én meg eltoltam egy becsületes, sikeres, normális férfit. A mostani jelentkezőkhöz képest, nem csodálom, hogy gyorsan lecsaptak rá. Miért nem tudja az ember megbecsülni ami van?
2017. szept. 1. 22:14
 226/304 anonim ***** válasza:
95%
Több, mint egy ev alatt nem tudtad tultenni magad rajta... szerintem nem is fogod, mert te szurtad el. Pszichológust javasolnek, hatha segit feldolgozni, es tudsz uj eletet kezdeni. van, hogy hibazunk, ennek következmenye van, ami visszafordithatatlan. de az elet megy tovabb.
2017. szept. 1. 22:23
 227/304 anonim ***** válasza:
91%
Több, mint egy ev alatt nem tudtad tultenni magad rajta... szerintem nem is fogod, mert te szurtad el. Pszichológust javasolnek, hatha segit feldolgozni, es tudsz uj eletet kezdeni. van, hogy hibazunk, ennek következmenye van, ami visszafordithatatlan. de az elet megy tovabb, meg kell tanulnod együttelni ezzel es kihozni belőle a legjobbat.
2017. szept. 1. 22:24
 228/304 anonim ***** válasza:
100%

Kár már ezen pörögni,lépj túl rajta!

Majd most rájössz,minden normális férfi foglalt,csak a selejtek függetlenek!

Titkos viszonyba ne menj bele,nem hiányzik még egy cirkusz neked.

2017. szept. 1. 23:35
 229/304 A kérdező kommentje:
Csak most gondoltam bele, hogy milyen boldog életem volt. Nem vagyok kapcsolatfüggő, de nem vagyok jól egyedül. De nem második akarok lenni titokban, és a különböző okok miatt egyedülálló férfiak sem vonzanak.
2017. szept. 2. 11:51
 230/304 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes egy fétised van, hogy egyedülálló kapcsolatok nem vonzanak. Nálad valami nagy baj van, hogy az élvezed ha társulsz egy kapcsolat szétbarmolásához, azzal hogy foglaltakra pályázol...bár ahogy elnézem válaszaidat, nem sok meglepőt vélek felfedezni.
2017. szept. 2. 20:36
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!