Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tudok Budapesten esetleg olyan foglalkozásra eljárni, ahol segítenek rajtam? Egy nagyon kétségbeesett lány . Minden választ köszönök!
Igen,persze! Eloszor ugy indult hogy neki volt egy 3 éves kapcsolata de otthagyta miattam!nqgyon vágytam ra,őrülten es hirtelen megkaptam,igen ott volt akire vágytam ....miután mekaptam ő iszonyúan szerelmes volt es mindent megadott nekem minden teren!de hirtelen nem kellett mar csak azert nem hagytam ott mert a
Legjobb barátom is volt...rengeteget hisztiztem,elutasító voltam,másokkal kavargattam de soha nem csaltam meg...önző voltam mindenen hatalmas válhat rendeztwm...egyáltalán nem vagyok amugy se házias de neki se valtoztam nem főztem nem takarítottam semmi...nagyon féltékeny típus vagyok minidg ellenőriztek a telojaz stb...ilyenek de mondom megegyszer eloszor barátok voltunk es igy jött bele ebbe a kapcsolatba h tudta h ez lesz...
Egyetemista vagy? Hát biztos nem az eszedért és a helyesírásodért vettek fel.
Őszinte vélemény: Jól járt a srác, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!