Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tudok Budapesten esetleg olyan foglalkozásra eljárni, ahol segítenek rajtam? Egy nagyon kétségbeesett lány . Minden választ köszönök!
#9-es válaszodó vagyok!
Ha már most elmentél volna a pszichológushoz az is késő lenne. Ne járasd le magad ennél is jobban, mert szerintem ezzel a viselkedéssel teljesen kiábrándítod magadból. Később mikor észhez térsz sülni fog a fejedről a bőr a mostani viselkedésed miatt. Én remélem, hogy helyre tudod rakni magadban a dolgokat, de nagyon úgy néz ki, hogy segitség nélkül ez nem fog neked menni!
Kedves Kérdező!
Ha megbocsátasz nekem egy kissé cinikus, de messzemenőkig őszinte véleményt, azt kell mondjam neked, hogy ha jót akarsz a srácnak, békében hagyod őt végleg.
Üdv
A legutolsó beszélgetésünk az volt h mondtam( ő most lent dolgozik nyáron vidéken) hogy lemegyek hozza kert ne tegyem nem akarja! Soha nem fenyegetett de szépen ker h ne menjek mer szoba se
Fog állni velem....nagyon intelligens fiu de miota kikelt magából es azt is mondta h mit akarsz ??! Nem
Akarok veled mar egyutt lenni elteltem! Meg akarod dugatni velem magadat?! Ht nem lesz ilyen! Nem vagyok egy szivtelennek ember azt nem birnam! Téged másra akartalak kapcsolatra! Kerlek ne gyere le nem
Akarom! En meg mondtam h akkor is ott leszek es rányomta
...azota nem beszéltünk....tudom h nem helyes de meg látni akarom ,hozzáérni,megolelni...
Ha nagyon csoportot akarsz, semmiképp sem pszichológust, akkor itt találsz egy csomót: [link]
Az induló csoportok és a speciális csoportok menüben keresd. Én az "Átbillentő csoportban" voltam, volt egy hozzád hasonló lány a csoportban és segített neki.
Olvasd végig a csoportok leírását ("bővebben" gomb lenyomása után jön elő), elég részletesek. Amelyik legjobban megszólít. Szerintem, fontosabb hogy mész, minthogy melyikbe. Akár a fiatal felnőtt csoportba is mehetsz, mert nem bántásból mondom, még aranyos is lehet (egy bizonyos szintig), de nagyon tinisen viselkedsz. Az a csoport amin én voltam, kimondottan párkapcsolati, most nincs kiírva indulónak, de kérdezz rá a csoportvezetőknél (Luthardt Andrea,
Bereczky Tamás), ha többen érdeklődnek, akkor esetleg kiírják gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!