Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes? Egy kétségbeesett lány.
kezdeném azzal,hogy szűz vagyok.
barátommal úgy 1-2 hete pettingeztünk,és ondós lett az ujja,de letörölte,és ha jól emlékszünk kezet is mostunk.utána megujjazott.utána el kezdtünk azon stresszelni ,hogy hülyék voltunk,és alaposan kellett volna kezet mosni stb. kb 1 hete késik a havim,de ilyen már sokszor volt,mert mindig folyásom van,és ez nagyon bezavar. nagyon félünk,hogy lett valami, mert van pár előjel,de ezekre mind tudok válaszolni. pl ugye késik a havim,de ez máskor is volt,van hogy 2 havonta jön meg. barátom szerint nőttek a melleim,de ez is természetes,mert olyan korban vagyok. sokszor kell pisilnem,de akár fel is fázhattam,mert mostanában nem figyeltem arra,hogy a derekam védve legyen a hidegtől,és sokszor hideg kőre,betonra is leültem. már nagyon bánjuk az egészet,de ugye lehet hogy csak beképzeljük magunknak? és egy kicsit kemény a hasam,de ez ált. puffadástól van,ami kiskorom óta bennem van.és olyan érzésem van,hogy na nemsokára meg kell jönnie,mert fáj a petefészkem.de anya szerint ez azért van,mert megjön majd a havim.(ő nem tud erről,mert erősen vallásosak a szüleink,ezért titokba van az egész.) légyszi segítsetek,nagyon kikészültünk,és ha Isten neadj igazunk van,mindketten repülünk otthonról. :'((
Nem vagy terhes. Azért a biztonság kedvéért vegyetek egy tesztet. Kikérhetitek a szüleitek véleményét is.
Hány évesek vagytok?
de úgy éreztem,hogy teljesen felnyúlt. ugye tényleg nem lehet semmi? :((
ja és egy plusz kérdés. lehetek úgy valaha is terhes,hogy régen elég erősen felfáztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!