Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem lehetek terhes? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes? Egy kétségbeesett lány.

Figyelt kérdés

kezdeném azzal,hogy szűz vagyok.

barátommal úgy 1-2 hete pettingeztünk,és ondós lett az ujja,de letörölte,és ha jól emlékszünk kezet is mostunk.utána megujjazott.utána el kezdtünk azon stresszelni ,hogy hülyék voltunk,és alaposan kellett volna kezet mosni stb. kb 1 hete késik a havim,de ilyen már sokszor volt,mert mindig folyásom van,és ez nagyon bezavar. nagyon félünk,hogy lett valami, mert van pár előjel,de ezekre mind tudok válaszolni. pl ugye késik a havim,de ez máskor is volt,van hogy 2 havonta jön meg. barátom szerint nőttek a melleim,de ez is természetes,mert olyan korban vagyok. sokszor kell pisilnem,de akár fel is fázhattam,mert mostanában nem figyeltem arra,hogy a derekam védve legyen a hidegtől,és sokszor hideg kőre,betonra is leültem. már nagyon bánjuk az egészet,de ugye lehet hogy csak beképzeljük magunknak? és egy kicsit kemény a hasam,de ez ált. puffadástól van,ami kiskorom óta bennem van.és olyan érzésem van,hogy na nemsokára meg kell jönnie,mert fáj a petefészkem.de anya szerint ez azért van,mert megjön majd a havim.(ő nem tud erről,mert erősen vallásosak a szüleink,ezért titokba van az egész.) légyszi segítsetek,nagyon kikészültünk,és ha Isten neadj igazunk van,mindketten repülünk otthonról. :'((

2012. ápr. 7. 12:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
jajj....... ne csinalj semmi ilyet, ha alapdolgokkal nem vagy tisztaban :D
2012. ápr. 7. 12:05
 2/25 A kérdező kommentje:
tudom,és nagyon megbántuk az egészet,de légyszives bármilyen tanácsot,tippet adjatok,hogy most mit csináljunk :((
2012. ápr. 7. 12:07
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ezen semmit megbánni.. megmostátok a kezeteket.. és le is törölte.. mit akarsz még, mártsa sósavba? :D
2012. ápr. 7. 12:08
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem nem lehetsz terhes és csak beképzeled az egészet ...
2012. ápr. 7. 12:09
 5/25 A kérdező kommentje:
mártsa sósavba :'DDD köszi,kicsit jobb kedvem lett :D mindenkinek megy a zöld kéz. de azért vagyunk stresszesek, mert nem biztos,hogy megmosta,lehet,hogy elötte,vagy utána volt.és aztmondta,hogy hülye fejével a körme alatt nem mosta meg rendesen. elvileg pár nap és veszünk tesztet,biztos,amit biztos,de utána nőgyógyhoz is elmegyek.
2012. ápr. 7. 12:12
 6/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes, de vegyél egy tesztet, majd az megmondja.
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes. Azért a biztonság kedvéért vegyetek egy tesztet. Kikérhetitek a szüleitek véleményét is.

Hány évesek vagytok?

8/25 A kérdező kommentje:
hát inkább nem írom,hogy hány évesek vagyunk. ő már nagykorú,de nekem még kb kell pár év.
2012. ápr. 7. 12:14
 9/25 anonim ***** válasza:
a körme alól aztán nem termékenyit meg.. :D nyugi mááááááár.. akkor se tuti h terhes leszel, ha belédélvezt, akkor is csak 20% :) ezt tartsd eszben!!!!
2012. ápr. 7. 12:16
 10/25 A kérdező kommentje:

de úgy éreztem,hogy teljesen felnyúlt. ugye tényleg nem lehet semmi? :((

ja és egy plusz kérdés. lehetek úgy valaha is terhes,hogy régen elég erősen felfáztam?

2012. ápr. 7. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!