Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem lehetek terhes? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes? Egy kétségbeesett lány.

Figyelt kérdés

kezdeném azzal,hogy szűz vagyok.

barátommal úgy 1-2 hete pettingeztünk,és ondós lett az ujja,de letörölte,és ha jól emlékszünk kezet is mostunk.utána megujjazott.utána el kezdtünk azon stresszelni ,hogy hülyék voltunk,és alaposan kellett volna kezet mosni stb. kb 1 hete késik a havim,de ilyen már sokszor volt,mert mindig folyásom van,és ez nagyon bezavar. nagyon félünk,hogy lett valami, mert van pár előjel,de ezekre mind tudok válaszolni. pl ugye késik a havim,de ez máskor is volt,van hogy 2 havonta jön meg. barátom szerint nőttek a melleim,de ez is természetes,mert olyan korban vagyok. sokszor kell pisilnem,de akár fel is fázhattam,mert mostanában nem figyeltem arra,hogy a derekam védve legyen a hidegtől,és sokszor hideg kőre,betonra is leültem. már nagyon bánjuk az egészet,de ugye lehet hogy csak beképzeljük magunknak? és egy kicsit kemény a hasam,de ez ált. puffadástól van,ami kiskorom óta bennem van.és olyan érzésem van,hogy na nemsokára meg kell jönnie,mert fáj a petefészkem.de anya szerint ez azért van,mert megjön majd a havim.(ő nem tud erről,mert erősen vallásosak a szüleink,ezért titokba van az egész.) légyszi segítsetek,nagyon kikészültünk,és ha Isten neadj igazunk van,mindketten repülünk otthonról. :'((

2012. ápr. 7. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
mindegy h mennyire nyult fel.. igy nem lehetsz terhes, és pont. ha ez megnyugtat, mi megszakitással védekezünk, és nem lettem terhes :) nem befolyásolja a felfázás.. max. a negativ iranyba..
2012. ápr. 7. 12:24
 12/25 A kérdező kommentje:
úgy értettem én is,de ugye az a régi felfázásom,nem befolyásolja annyira,hogy soha nem lehetek várandós?
2012. ápr. 7. 12:28
 13/25 anonim ***** válasza:
ja, dehogy.. én is voltam már felfázva, meg mások is. ha ki lett gyogyitva, akkor no para :D
2012. ápr. 7. 12:29
 14/25 A kérdező kommentje:
nekem nem lett:S vagyis egy idő uán elmúlt,de semmit nem tettem érte. és azt mondja,úgy érezte,hogy kicsit kiszáradt a mellbimbóm körüli rész. ahogy olvastam,ez is lehet egy jel.vagy ez is csak azért jelentkezett,mert erősen beképzelem magamnak,és a szervezetem azt hiszi,hogy tényleg várandós lennék?
2012. ápr. 7. 12:32
 15/25 anonim ***** válasza:
hagyd már ezt abba!!!!! nem vagy terhes, és kész..
2012. ápr. 7. 12:39
 16/25 A kérdező kommentje:
oké,bocsi,csak nagyon félünk :/ de nagyon köszönök minden választ !!
2012. ápr. 7. 12:46
 17/25 Szindy20 válasza:
Ne aggódj szerintem biztos nem vagy terhes, föleg h kezet mostatok..:)
2012. ápr. 8. 11:47
 18/25 A kérdező kommentje:
a spermiumok levegőn,nem megfelelő környezetben(ujjon) tényleg pár másodperc alatt elpusztulnak? nem találom a bioszkönyvben:s . Köszi a válaszokat <3 mindenkinek ment a zöld kéz.:)
2012. ápr. 8. 13:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz terhes! Te írtad, megmosta a kezét és meg is törölte! Valószínűleg azért késik, mert stresszelsz. Gondolj csak azokra akik szeretnének babát, többségükben elsőre mégsem sikerül nekik.

no para! :-)

2012. ápr. 8. 15:45
 20/25 A kérdező kommentje:
köszi! :) aztán időközben,megjött,de nem úgy ahogy kellett volna :S ugyhogy most azért parázunk. de már alakul :D
2012. ápr. 9. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!