Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes? Egy kétségbeesett lány.
kezdeném azzal,hogy szűz vagyok.
barátommal úgy 1-2 hete pettingeztünk,és ondós lett az ujja,de letörölte,és ha jól emlékszünk kezet is mostunk.utána megujjazott.utána el kezdtünk azon stresszelni ,hogy hülyék voltunk,és alaposan kellett volna kezet mosni stb. kb 1 hete késik a havim,de ilyen már sokszor volt,mert mindig folyásom van,és ez nagyon bezavar. nagyon félünk,hogy lett valami, mert van pár előjel,de ezekre mind tudok válaszolni. pl ugye késik a havim,de ez máskor is volt,van hogy 2 havonta jön meg. barátom szerint nőttek a melleim,de ez is természetes,mert olyan korban vagyok. sokszor kell pisilnem,de akár fel is fázhattam,mert mostanában nem figyeltem arra,hogy a derekam védve legyen a hidegtől,és sokszor hideg kőre,betonra is leültem. már nagyon bánjuk az egészet,de ugye lehet hogy csak beképzeljük magunknak? és egy kicsit kemény a hasam,de ez ált. puffadástól van,ami kiskorom óta bennem van.és olyan érzésem van,hogy na nemsokára meg kell jönnie,mert fáj a petefészkem.de anya szerint ez azért van,mert megjön majd a havim.(ő nem tud erről,mert erősen vallásosak a szüleink,ezért titokba van az egész.) légyszi segítsetek,nagyon kikészültünk,és ha Isten neadj igazunk van,mindketten repülünk otthonról. :'((
Legközelebb figyeljetek erre, hogy mosson mindig kezet. Vagy először téged elégitsen ki, utána térjetek rá.akkor biztos nem fog ilyen elő fordulni.
meg szerintem ne csak óvszerrel védekezettek majd,ha lefekszetek, mert ha mégis becsúszik a baba, a vallásos szülőknél egy életre elássátok magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!