Hol tanuljak tovább? (kétségbeesett lány)
Figyelt kérdés
11.es vagyok, jól tanulok, évvégét egy-két négyessel szeretném zárni. Matek faktos vagyok abból fogok emeltezni jövőre. Fakton vagyok még bioszból is de nem vagyok benne biztos, hogy abból kéne érettségiznem 5. tantárgyként..A gazdaságtudományon azon belül pénzügy és számvitel szakon és építész mérnökin(belső épitészet tetszik nagyon) gondolkozom. Fizikából úgy érzem feltudnék készülni a középszintűre. De nem igazán tudok választani ez akár más szakok közül. Esetleg valaki jár/elvégezte már ezeket és tudna adni néhány információt a bejutás, elvégzés, elhelyezkedéssel kapcsolatban. Előre is köszönöm a válaszokat!:))2014. dec. 6. 18:54
1/2 anonim válasza:
A belső építészetről tudom hogy (vidéken) nehéz elhelyezkedni vele. Egerben pl egy van és nem is lenne szükség többre.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod:)
2014. dec. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!