Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hiszi itt most rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi itt most rengeteg lány, aki kapcsolatban él és szerelmes, hogy ez a dolog soha nem fog véget érni és életük végégi együtt lesznek?

Figyelt kérdés
Aztán (ne így legyen), de a legtöbb kapcsolat mégis véget ér, temérdek a válás (55%-os a ráta jelenleg) és ahol meg nincs házasság, hanem csak idilli együttélés, ott nem reprezentatív felmérések szerint még több a szakítás. Mert itt a gykn minden lány boldogan és elismerően beszél a párjáról, férjéről hogy ő a tökéletes, soha nem lehet semmi baj (irdatlan sok ember meghal, jó eséllyel akár a pasijuk is benne lesz ebben-ne így legyen), ő egy álom, első látásra életre szóló szerelem, fújj büdös exek és a többi. Aztán majd jön a menetrendszerű válás, szakítás az itt most kapcsolatban lévők közül nagyon soknak is majd. Akkor is így fognak majd nyilatkozni, hogy az volt a tökéletes, az eget rengető? Miért él itt is a gykn nagyon sokmindenki idilli világban, hogy áá nem lesz baj, örök lesz minden...Én csak azt mondom, olyan nincs hogy boldogság, az csak átmenetei állapot (Vágó István mondta ezt egyszer), olyan van, hogy elégedettség. De ez múló állapot, minden az. Kezeljük helyén a dolgokat és beszéljenek reálisan egy kapcsolatról, hogy most működik, de mi lesz 5-10-30 év múlva, az pokoli rejtély.
2015. aug. 9. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:
A statisztikák és a ráták valósak, de persze, hogy azért jövök ezekkel, mert van valóságalapjuk. láss engem, vagy nagyon sok mást is, aki csalódott, egyedül van. Nem vagyok boldog, de realista vagyok.
2015. aug. 9. 18:00
 42/80 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem érzem reálisnak, hogy mi köze annak, hogy valaki boldogan és elismerően beszél a párjáról, akit nyilvánvalóan szeret, hogy ennyi és ennyi a válási arány statisztikailag és elképzelhető, hogy talán nekik sem fog összejönni.

Az a realitás, ami most van. Ami 10-20 év múlva talán megtörténik, talán nem, az még nem realizálódott.

2015. aug. 9. 18:06
 43/80 anonim ***** válasza:
94%

Az a helyzet, hogy kizárólag TE döntöd el, hogy melyik csoporthoz kívánsz tartozni. Hogy felvállalod-e, hogy legyen boldog párkapcsolatod, teszel-e érte, stb. stb.

Igen, sok a csalódott ember, aki rosszul választ, vagy belekényelmesedik a párkapcsolatába. Ők egészen biztosan csalódnak. De aki kellő ön- és emberismerettel választ partnert (ha véletlenül rosszul választ, akkor hamar kilép, mert hibázni is!), és pontosan annyit tesz bele a párkapcsolatába, amennyit ki szeretne venni belőle, az lényegesen kisebb eséllyel csalódik.

Ez nem olvasható ki a statisztikákból, de így van.

2015. aug. 9. 18:09
 44/80 A kérdező kommentje:
De, lehet hogy fog. Ha a legtöbb ember nem gondolkozna reálisan, akkor nem végezne főiskolát, egyetemet. Mert reálisan látja a dolgot, és gondolkodik, hogy akkor van több esélye a jövőben, ha van megfelelő végzettsége, és nem ,,csak 8" osztálya. A párkapcsolatokban is lehetne így gondolkodni és előre látni. Hogy mit fogok, fogtok majd a szakítás, válás után csinálni. Épp ezért soha nem tennék közös kasszát egy nővel, ha lakást veszek, az csak az enyém legyen, ne vigye el a nő és a gyerek, ha lesz nekem ilyen valaha is. Előre kell látni.
2015. aug. 9. 18:10
 45/80 anonim ***** válasza:
89%
A közös, vagy külön kassza egyéni megegyezés kérdése, ez szerintem nem is vita tárgya, minden pár maga dönti el. Mi alapból közössel indítottunk, nálunk ez vált be. De mi nem állunk fényesen anyagilag, ha akarnánk, se tudnánk kihasználni egymást, csak megvesszük, ami kell.
2015. aug. 9. 18:22
 46/80 anonim ***** válasza:
21%

Miért lenne ez pesszimista vészmadárkodás?? Ez így van...

Esetleg annyi mindenképp megfontolásra érdemes az egyén részéről, hogy ne statisztikai alapon szemlélje a saját dolgait, de ettől még a tény ismerete nem negativizmus.

Így ha bekövetkezik aminek be kell következnie, másnap fütyülve mehet tovább, ennyi értelme mindenképp van.

2015. aug. 9. 18:28
 47/80 anonim ***** válasza:
85%

"A kérdező kommentje:

De abban a férfiban, akiben ne látják a nők a férfit, abban milyen folyamatok zajlódjanak le? Legyen boldog, mert magányos? Nem tudok optimista lenni, pláne nem 30 felett, hogy megtalálom a párom."

Csak mert te boldogtalan vagy, mástól is elvennéd a boldogságot azzal, hogy gondoljon arra, hogy vége lehet statisztikai alapon? Vicces vagy. :-) Dögöljön meg a szomszéd tehene is... Te alaposan megkeseredtél, pedig csak annyit kellene tenned, hogy egyedül is megtanulsz boldog lenni. Te, hallod, nekem is sok okom lenne így gondolkodni, de nem teszem, mert semmi értelme lehúzni magam. Ismerek ám nyavalygó embert, nem szeretek a társaságában lenni, ha csak tehetem, kerülöm, és már másokat is kiborított az örökös pesszimizmusával.

2015. aug. 9. 19:09
 48/80 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj kérdező, de ritka buta ember vagy. Ilyen alapon ne egyél mert úgyis kiszarod, illetve levegőt se vegyél mert egyszer úgyis meghalsz...
2015. aug. 9. 19:30
 49/80 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező, látszik hogy egy megkeseredett ember vagy, akit kihasználtak a nők, vagy aki nem kell egy nőnek sem. Sajnállak, de ahelyett hogy irigykedsz mások boldogságára, inkább tegyél ellene, hogy boldog párkapcsolatban legyél. Látszik, azért írtad ki a kérdést, mert magányos vagy, nincs barátnőd. Elhiszem hogy rossz érzés, de tegyél ellene.
2015. aug. 9. 22:26
 50/80 anonim ***** válasza:
71%
A boldogtalanság nem egyenlő a realizmussal, ne keverd ide a saját nyomorod. Már mondtam, ne takarózz statisztikával mikor az egyetlen célod dögöljön meg a szomszéd tehene is alapon az, hogy ne érezze magát jól más se. Mint említettem, ritka undorító állatforma vagy. Statisztikák és felméresek mögé bújva terjeszted a saját keserűséged. Ez képmutatás. Tudod, attól, hogy neked nem jött össze másnak még sikerülhet. És attól, hogy te elbaltáztad még merhet bízni valaki a kapcsolatában.
2015. aug. 10. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!