Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi itt most rengeteg lány, aki kapcsolatban él
és szerelmes, hogy ez a dolog soha nem fog véget érni és
életük végégi együtt lesznek?
Figyelt kérdés
Aztán (ne így legyen), de a legtöbb kapcsolat mégis véget ér, temérdek a válás (55%-os a ráta jelenleg) és ahol meg nincs házasság, hanem csak idilli együttélés, ott nem reprezentatív felmérések szerint még több a szakítás. Mert itt a gykn minden lány boldogan és elismerően beszél a párjáról, férjéről hogy ő a tökéletes, soha nem lehet semmi baj (irdatlan sok ember meghal, jó eséllyel akár a pasijuk is benne lesz ebben-ne így legyen), ő egy álom, első látásra életre szóló szerelem, fújj büdös exek és a többi. Aztán majd jön a menetrendszerű válás, szakítás az itt most kapcsolatban lévők közül nagyon soknak is majd. Akkor is így fognak majd nyilatkozni, hogy az volt a tökéletes, az eget rengető? Miért él itt is a gykn nagyon sokmindenki idilli világban, hogy áá nem lesz baj, örök lesz minden...Én csak azt mondom, olyan nincs hogy boldogság, az csak átmenetei állapot (Vágó István mondta ezt egyszer), olyan van, hogy elégedettség. De ez múló állapot, minden az. Kezeljük helyén a dolgokat és beszéljenek reálisan egy kapcsolatról, hogy most működik, de mi lesz 5-10-30 év múlva, az pokoli rejtély.
Az én szüleim meg 25 éve élnek boldog házasságban, mint ahogy jó pár barátnőmnek a szülei. Most akkor nekik is azon kéne aggódniuk, hogy biztos nemsoká beüt a krakk, és vége lesz az egésznek? Igenis boldogak együtt, jól érzik így magukat és nem azon törik a fejüket, hogy biztos vége lesz.
Nem lehet ilyen szinten negatívan felfogni a dolgokat.
2015. aug. 9. 15:56
12/80 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy nem az eszükre hallgatnak a legtöbbek, hanem a szívükre. A szerelem meg nagyon mulandó dolog, sokan ezen buknak el.
2015. aug. 9. 15:57
13/80 anonim válasza:
Anyai nagyszüleim már több, mint 50 éves házasok és boldogok együtt. Nagyapám egy másik nőt hagyott el nagymamám miatt. Nem megszokásból vannak együtt, vagy mert régen másképp működött, elválhattak volna, ha úgy hozza a sors, de ők szeretik egymást.
2015. aug. 9. 15:57
14/80 anonim válasza:
Ha nagyapám akkor nem a szívére hallgat, én most nem lennék. :-)
2015. aug. 9. 15:58
15/80 A kérdező kommentje:
Az én édesanyám 37 évesen élte át, hogy daganatos az édesapám, aki akkor 40 éves volt. Rá 5 évre meg is halt édesapám. Nem mindenkinek lesz szép hosszú élete, a pasik 60%-a meg 60 éves kora előtt meghal. Keresztapám, aki Nato főtiszt volt, unokatesóm férjének az apja, aki a Semmelweis Kórház Nőgyógyászati osztály vezetője volt, ők 58 és 59 éves korukban haltak meg, minden előzmény nélkül a semmiből (infarktus). Ők is terveztek és hittek benne, hogy 80 évig élnek, nem így lett sajnos. Kezeljük reálisan a dolgokat.
2015. aug. 9. 16:01
16/80 anonim válasza:
Szerintem te azert vagy ilyen mert neked eddig meg semmi Se jott ossze. A szerelem meg a kapcsolatokat nem a kulonfele statisztikak hatarozzak meg.
2015. aug. 9. 16:01
17/80 anonim válasza:
És akkor mi van? Ha vége lesz, akkor vége lesz, de most épp boldogan élünk együtt. Én sem látom, miért is lenne előnyösebb úgymond "realistán" állni a dologhoz, ha idilli álomvilágban élek, attól még ugyanúgy túl tudom majd tenni magamat rajta, ha netán tényleg vége lenne valamikor.
2015. aug. 9. 16:02
18/80 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy most mindenki jön az ellenpéldával. De ha a témára visszatérünk 5-10 év múlva, akkor az itt most ,,boldogan" élők nagy része már nem a mostani párjával lesz jó eséllyel. Lehet magányosan, megkeseredve fognak élni.
2015. aug. 9. 16:03
19/80 anonim válasza:
De áruld már el nekem ebben mi a reális? Akkor maradj életed végéig egyedül, mert hisz hiába jövök össze bárkivel, boldog nem lehetek, úgyis elhagy majd, úgyis elválunk majd, úgyis meghal majd.. Neked szerintem komoly gondjaid vannak, mi lenne itt, ha mindenki így gondolkozna, te jó isten.
A szerelem nem egy olyan dolog, amit itt ilyen-olyan statisztikai rátával megmagyarázol. Ha egyszer szerelmes vagy, akkor mondhatsz bármilyen rátát, ezen nem fog változtatni.
Nyilván egyszer mindenki meghal, de milyen jó is, amikor leéltél életed szerelmével 50-60 évet.. Legalábbis sokkal jobb, mintha egyedül élted volna le az egész életed, nehogy csalódás érjen..
2015. aug. 9. 16:04
20/80 anonim válasza:
Baj vagy nem baj, de ilyen az ember. Az evés vagy alvás ellen is érvelhetnél, hogy minek csinálják z emberek, amikor valami értelmessel is tölthetnék azt az időt, attól még ugyan úgy szükségünk van rá. Az érzelmekre, irracionalitásra való igényünk ugan olyan természtes, mint az ételre vagy pihenésre való. Azt sem magyaráztad még meg, hogy mi haszna származna a pároknak ebből a gondolkodálsból. Én úgy vélem, hogy vagy bele sem kezdenének a kapcsolatba, vagy ha mégis, sokkal kevesebb örömük lenne benne, majd végül uyan úgy véget érne. Szóval miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!