Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja elhagyott életem szerelme és még mindig hiányzik. Most egy másik lánnyal járok, már 3 hónapja együtt vagyunk és nem vagyok szerelmes. Előtte volt még barátnőm de abba se voltam szerelmes. Nem tudom elfelejteni azt a lányt. Mit tehetnék?
Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még.
Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnőidnek sem.
Szerintem felejtsd el hogy hülyíted bármelyik lányt is.. ha szereted csak akkor legyél vele..
Am ismerősnek tűnsz.. mi a monogrammod?:D
Nos teljesen együttérzek veled.
Bizony ez az élet iskolája, amikor olyat szeretünk akit nem kaphatunk meg. Akik pedig minket szeretnek, azok pedig minket nem kaphatnak meg.
Ebből az egész folyamatból , majd az a páros kerül ki győztesen (vagyis együtt maradva), akik képesek lesznek megtalálni az arany középutat, és kevésbé szeretve egymást , de mégis tartósan együtt maradnak.
Legrosszabb az egészben ,hogy a sérelmek megmaradnak. Ha újra összejössz az ex-el (talán) ezt le kell nyelni mindkettőtöknek, mert különben újra szétmentek.
Csak ez a véleményem róla :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!