Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?
82: a ghostingolás is visszautasítás, csak kényelmesebb azt mondani, hogy "h
át nem az, és azért, mert én JÓFEJ vagyok meg KÍMÉLETES". Hogy egy klasszikust idézzek: lóf....t, mama. Csak sunyi.
Ha pozitiv vagy es azt mondod hogyha nem kellek akkor nem erdekel, akkor erzeketlen vagy, ha meg hisztizek, akkor narci.
Reszemrol a nyugalom a legfontosabb igy ha valaki lelep szo nelkul akkor nem csinalok semmit es nem keresem tobbet.
A ghosting ("szellemezés) valóban a gyáva, vagy nulla érzelmi intelligenciával rendelkező személyek munkája. Ahogy olvasgattam a kérdező válaszait szerintem nagyon nárcisztikus beütése van. Abnormális, hogy milyen gyenge, igazából undorító "érvekkel" védekezik.
Mármint, hogy nem akarja megsérteni a másikat mert nem akarja tudatni, hogy bár jó társaság akkor is bűnronda szóval inkább leépíti - direkt kevesebbet ír vissza és aztán csak egyszer soha többé nem ír vissza, de még arra se képes ezek szerint, hogy letiltsa, törölje! Szándékosan bántani akarja a ferfiakat maga körül mert vagy lemondaná őket bányarémnek, vagy csak ghostol. Ami a legjobban arra mutat, hogy nárcisztikus hajlamú az, hogy nagy arccal magát képes feltüntetni jófejnek! Közben még a válaszolókat "abbriktolja", személyeskedik csak azért mert nem adnak neki igazat.
Szörnyű egy némber, de ha létezik karma, vagy igazságszolgáltatás vissza fogja kapni amit ad alaposan!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tessék egy fiú nem érti miért ghostol a lány és akk "jó" dolog. 😁
"Pont ez a bajom hogy nincs normalis ellenerv."
De, számtalan normális ellenérv van, sokat leírtuk már, az itteni válaszolók 90 %-a nem neked ad igazat. Ha valamit nem értesz, akkor szövegértési gondok vannak nálad, olvasd el a válaszokat többször is, hátha leesik a dolog.
Te azt írod, hogy 5 randi előtt lehet ilyet csinálni. Ezt hogy húztad meg ezt a határt?
Annyiban minimálisan egyetértek veled, hogyha beszélgetést kezdeményezel valakivel, akivel szemmel láthatóan nem vagytok egy hullámhosszon, akkor egyszerűen csak nem válaszolsz. Oké. De ez nem ghostingolás. A ghostingolás az, ha valakivel találkozgatsz, a másik azt hiszi, hogy alakul a dolog, te meg egyszer csak szó nélkül eltűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!