Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?
"Marmint ugyis visszatudsz utasitani valakit, hogy a visszautasitott jon ki belole pozitivan"
Abból te sehogy nem jössz ki pozitívan!
A visszautasítás egy negatív visszajelzés.
Mert az nem önbizalomromboló, hogy se kép se hang egyszer csak eltűnik a másik? A tiszteletlenség netovábbja. Még arra se méltatod a másik emberi lényt, hogy elköszönj tőle. Legyen egyébként igazad ha attól jobban érzed magad. De akkor is zavar téged valami miatt, hogy eltűnsz. Ha nem így lenne nem írtál volna ki kérdést. Gondolom olvasgatod a ghostingolókról a negatív véleményeket és rosszul esik. Na annak is rosszul esik akit ghostolsz. Keresni a válaszokat, hogy vajon miért is tűnt el a másik eléggé rossz érzés és tényleg az fordul meg a fejében, hogy még embernek se nézted. Akármennyire is romboló hatása lehet annak, hogy normálisan elköszön az ember az még mindig jobb, mint mulasztani!
Mellesleg aki a másikat ghostolja mivel gyáva, semmirekellő egyén így a való világban ugyanúgy a könnyebb utat választja mert fél szembenézni a másikkal és főleg önmagával. Legyen az barátság megszakítása, párkapcsolat akkor is hasonlóan viselkedik a ghostolók többségében. Nincs benne annyi puca, vér, hogy a másik elé oda álljon és kifejtse a legnormálisabbnak tűnő módon, hogy nem kér belőle. Ennyi.
Nyugodtan mentegesd önmagad, ráérsz. Attól még mocskos dolog amit művelsz és biztosan vissza fogod kapni, remélem akkor is úgy gondolod, hogy a legtisztább út a ghosting. :)))
43.
Akit mindenki elhagy, annak a véleményére senki sem kíváncsi.
Csak azt nem értem, hogy miért nincs lehetőség legalább eutanáziára? Kevésbé rossz érzés, mint az, hogy minden haver, barát, cimbora, dumapartner, online barát elhagy és sosem tudod meg, hogy miért. Egy idő után már bízni sem tudsz, csak szenvedsz és kínlódsz, amíg meg nem halsz.
#41, elég kétségbeesett ez az önigazolás.
Én továbbra is azokkal értek egyet, akik szerint egy undorító gyáva gerinctelen dolog a ghostingolás. Ez a teljes tiszteletlenség egy másik emberrel szemben, aztán kb annyi volt a "bűne" hogy szimpatikusnak talált, és bejöttél neki. Tényleg elképedek ezt a sok önigazolást látva, hogy még képesek vagytok magatokat hősnek kikiáltani, hogy jajj ti csak kedvesek vagytok, és ezért. Hát nagyon nem, egyszerűen csak gyávák vagytok, és nem tudtok egyenesen elmondani, hogy "ne haragudj, de nem jössz be/találtam mást"
Az a szeplős példa amit kérdező, te hoztál fel, az meg egyenesen borzalmas. Nem tudom, hogy direkt fordítottad ki ennyire, vagy te tényleg nem tudod hogyan kell normálisan elutasítani valakit. Az elutasítás egyáltalán nem azt jelenti, hogy egy tahó módjára kell megmondani neki "fujj szeplős vagy", és elutasításkor, még csak nem is kell elemezni a másikat, és szétszedni, hogy miért nem tetszik, hanem csak szimplán elmondod, hogy "ne haragudj, de nem jössz be/nem érzem kettőnk között a kémiát" stb.
És itt is a kérdés alatt, bőven többen jeleztük, hogy sokkal rosszabb a ghosting, mert akkor még utána rágódunk rajta, hogy mi rosszat mondhattunk, tényleg ennyire gázak vagyunk, stb. És a ghostingolásból is kiderül, hogy nem jössz be neki, ezért nem értem, hogy miért nem lehet tapintatosan, empatikusan, kedvesen nemet mondani, és miért kell kínozni a másikat x ideig...
Illetve a tinderes kreténeket nem tudom hogy sikerült ide keverned, szerintem legtöbbünknek nem az a baja, hogyha valaki tök ismeretlenül nyomul, stb, hanem azzal van bajunk, hogyha már kialakult egy ismerkedés, beszélgetés, és a másik eltűnik, mert egy gyáva.
Kérdező, én teljesen egyetértek veled, hidd el ezek a válaszolók azon is ugyanúgy felháborodnának, ha leírnák nekik az igazat. Én még régen egyszer-egyszer korrektül leírtam, hogy nem akarok a pasitól semmit, ezután még fenyegetéseket kaptam, meg elküldtek az anyámba. Nagyon kevés ember tudja jól kezelni a visszautasítást, ilyen mindig jön az ellentámadás, anyázás meg ilyenek. Kell ez bárkinek is? Kösz nem, inkább a ghosting.
Annyi baromságot hordasz itt összevissza, hogy az hihetetlen.
"figyelj jofej vagy de barmennyire is probalom nem tudom elfogadni hogy ilyen nagy a fuled, ilyen kover vagy”
Mint már többször elmondtuk, nem kell kielemezni a másik embert, és tahó módjára az arcába vágni, hogy nagy a füled....De ha ezt te tényleg nem tudod felfogni, akkor ez is csak azt mutatja, hogy mennyire nem tudsz kommunikálni, mennyire empátia nélküli vagy a másikra nézve.
Szóval elutasításkor, ha normálisan állt hozzád a másik fél, és a külsőjével van bajod, nem pl azzal hogy bunkó, akkor nem kell az arcába vágnod hogy de szarul nézel ki... De ezt tényleg magyarázni kell nektek?
"Plusz az altalad emlitett korrekt elbucsuzas azt a kepet mutatja hogy te felsobbrendubb vagy, jobb vagy a masiknal."
Amikor már ezt hittem nem mondhatsz nagyobb hülyeséget, akkor jött ez a felsőbbrendű mondatod.... Komolyan, ez neked honnan jött?
Akkor itt meg is bukott a nagy önigazolásotok, hogy csak hősök vagytok és ezért nem akartok megbántani minket. Igazából csak az a baj, hogy pár idióta erőszakos ember beszólt és akkor innentől kezdve, mindenkire ráhúzzátok hogy majd ő is ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!