Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudják sokan pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?

Figyelt kérdés
Ugye azt nevezik ghostingnak ha az ismerkedes valamelyik szakaszaban hirtelen vagy egyre jobban eltunik a masik fel, kevesebbet ir vissza, kitalal kamu indokolat stb. A legtobb ember ezt kb buncselekmenynek tartja ismerkedesnel holott ez a legempatikusabb hozzaallas. A sok magat intelligensnek mondo oszinte lany abba nem gondol bele hogy azzal hogy elmondja a masiknak hogy “bocsi, de nem illunk ossze mert semmi extra nincs benned” vagy hogy “bocsi, talaltam jobbat” ez nem korrekt hanem pont hogy a leheto legrosszabb dolog. Ezzel belegazol a masik onbizalmaba meg ha oszinte is. Mig ghostolasnal semmi kart nem okoz a masikban, ha van kis esze a sracnak akkor rahagyja es ismerkedik masnal, de semlegesen valnak el egymastol, nem okozva serulest a masiknak. Szoval ne ertem mi a problema a ghostinggal, pont hogy mindenkinek igy kene tennie. Ez forditva is igaz termeszetesen, ha fiu ghostingol lanyt
aug. 9. 10:51
 11/91 anonim ***** válasza:
Engem már nem zavarnak, volt pár az életemben, de attól se sértődnék meg, ha közölné, hogy nem érzi a kémiát.
aug. 9. 11:23
 12/91 A kérdező kommentje:
9-es mondjuk ez a seggnyalos sztori eleg abszurd😅 pont az ilyen visszautasitasra emlekeznek poenosan, ez az indok abszolut a masik szegyene
aug. 9. 11:25
 13/91 anonim ***** válasza:
100%
#10 mondjuk a lassú kihátrálásnál jobb a simán eltűnés. Ez a “tudom, hogy nem kell nekem, de azért még jópofizok vele” nagyon sunyi dolog.
 14/91 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig tartom, hogy szerintem jobb megmondani. Azon nem tudok megsértődni, ha nem jövök be valakinek, nekem is voltak már lányok az életembe akik nem jöttek be... Ha semmibe néznek, és utána még el is hitetik magukkal hogy de jófejek voltak, hogy semmibe vettek, az sokkal bántóbb szerintem.
 15/91 anonim ***** válasza:
20%

Pozitívan felfogni?

Mármint hitegetni magad a sokadik ilyen után, hogy veled semmi gond nincs, csak "valamiért nem illetek össze"?

Jobb ha tudod mi a helyzet: nem vagy elég vonzó külsőleg!

aug. 9. 11:26
 16/91 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig úgy gondoltam, hogy ha már túl vagyunk pár találkozáson és nem vagyunk teljesen idegenek egymás számára, akkor ez inkább annak a jele, hogy ha valami kényelmetlen lenne kapcsolatban a másik számára, akkor arról sem lenne képes beszélni. Olyan red flagként fogtam fel, amitől megkímélnek engem, szóval inkább hálás voltam érte.

Aztán volt olyan helyzet, amikor én is ezt tartottam a legemberibb megoldásnak, mert vállalhatatlan volt a lány, akivel találkoztam, minden szempontból.

Szerintem egy párszor át kell esni azon és kellenek utána sikerélmények is ahhoz, hogy ezt a helyén tudjuk kezelni. Ha valakinek semmi sikerélménye nincsen ismerkedésben és csak azt tapasztalja, hogy ghostolják, akkor egy utolsó darab szarnak érezheti magát könnyen (voltam ilyen helyzetben is, amikor elkezdtem aktívan ismerkedni)

aug. 9. 11:30
 17/91 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi bánásmód jóságában hiszek, így a ghostingolás trend egy marha ciki szegénységi bizonyítványa a másik ember felé tanúsított tisztelet hiányának, hogy az illető már csak tárgyakként kezeli az embertársait.
aug. 9. 11:31
 18/91 anonim ***** válasza:
25%
#10 Nekem egy ilyen lekoptatás teljesen megfelelne, nem önérzeteskedem a visszautasításon, ezért hamar fel is fogom, ha valaki nem akar tőlem semmit, csak nem meri megmondani. Csak ne az legyen, hogy tök jó minden és akkor jól van figyu, holnap hívlak - és akkor soha többé nem keres. (És nem, nem halt meg, nem azért nem keresett. :) Voltak közös ismerőseink, még az exét siratta, az volt a gond.)
aug. 9. 11:36
 19/91 A kérdező kommentje:

14 felfogas kerdese. En ugy veszem ha ghostolnak hogy komolytalan a lany es ennyi, nem veszem magamra. Most tegyuk fel hogy valakinek a szeploid miatt nem tetszel, amin nem tudsz nagyon valtoztatni. Mi esne jobban? Oszinten elmondja hogy bocsi de szeplos vagy fuj, vagy ha ghostingol csendben?

15-os erdekes felfogas.

aug. 9. 11:38
 20/91 anonim ***** válasza:
47%
#17 akkor az emberi jóságnak számít, ha bevallom, hogy azért nem kell nekem, mert kicsi a farka/férfiatlanul viselkedik/nem tetszik a testszaga/összességében buta vagy valami hasonló? Ilyenekkel egy életre lelki sérültté lehet tenni valakit, inkább eltűnök szó nélkül, minthogy ezzel megbántsam. Nem mindig a rideg őszinteség a helyes út.
aug. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!