Ha kiírok ide egy ismerkedéssel kapcsolatos kérdést (konkrét személlyel kapcsolatban) miért gondolják sokan, hogy érdekelnek/ bárki megfelel?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 06:59
1/8 anonim válasza:
Számomra értelmezhetetlen a kérdés. Nekiállnál újra átfogalmazni?
Mintha nem egészen függene össze az egész. Lehet, hogy csak túl korán reggel van még? (Folyamatos éjszakázásban vagyok 17 éve.)
2023. aug. 7. 07:04
2/8 A kérdező kommentje:
Én is épp èjszakàzok, lehet azért akadt össze a kérdés picit :D
Feltettem egy kérdést.
Pl: hogy tudassam xy-al hogy tetszik. Erre megrohamoztak privàt üzenetekkel, hogy lenne-e kedvem ismerkedni, miért mit szeretnék csinàlni vele, stb … nem is értem miért gondolják, hogy bàrki megfelel..
2023. aug. 7. 07:07
3/8 anonim válasza:
Mert ha ennyire járatos vagy a dolgokban, akkor inkább frontálisan attól az illetőtől kellene megkérdezni, aki a kiszemelted, és nem ötleteket kérni mindenkitől.
2023. aug. 7. 07:21
4/8 anonim válasza:
Ezen véleményed érdemes lett volna azon kérdésed alá leírnod.
2023. aug. 7. 09:26
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy???
Nem tudsz komunikálni?
Jelezd neki!
2023. aug. 7. 09:37
6/8 anonim válasza:
Sok itt a beteg állat kb. 80%
2023. aug. 7. 10:07
7/8 Gymnospermatophyta válasza:
Szerintem annyi van a háttérben, hogy a kérdésból adódik, hogy szabad vagy és nyitott vagy ismerkedésre úgy általában. Ezért bepróbálkoznak, hátha pozitívan sül el. :) Persze van az a réteg, akinek ennyi sem kell, hogy rád írjon...
2023. aug. 7. 13:56
8/8 anonim válasza:
Kérdező:
Van kedved ismerkedni?
:D
2023. aug. 9. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!