Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?
Kérdező!
Többek között a 48as kommentet is én írtam, és srác vagyok, nem nő.
Sikerült még nagyobb hülyeséget írnod, te inkább ne adj tanácsokat ebben a témában.
Szerintem egy normális embernek, jobban esik egy normális visszautasítás, mert végre letudja zárni magában, és nem, nem fog azon kattogni, hogy vajon miért nem jött be a másiknak, csak simán lezárja, és megy tovább.
Itt úgy látszik, mintha csak a nők csinálnák ezt. Mindkét nemnél ugyanúgy előfordul. Fiatal koromban, ha megismerkedéskor azonnal nem mentünk valahova szexelni, akkor gyakran ennyi volt. Általában elkérték a telefonszámomat, én meg lestem a telefont, de persze nem hívtak. Nem mondom, hogy mindenki ilyen volt, hiszen akkor egyedül maradtam volna, de voltak páran.
N
Kérdező, te tényleg nem tudod felfogni, amit már 100x leírtunk neked, hogy nem kell elutasításkor kielemezni a másikat és a fejéhez vágni mindent ami nem tetszik benne?
"Azt vettem eszre hogy itt kifejezetten a noket bantja ez a fajta eltunes, de higyjetek el sokkal jobban jartok ezzel mintha oszinten elmondanak a hibaitokat."
Mert te tökéletes vagy? Nem, nem mondta azt senki, hogy olvasd a képébe a hibáit, főleg, hogy lehet, hogy nem is neked van igazad. Téged zavar valami a másikban. Lehet, hogy másnak meg fel sem tűnne. Szóval nem kell leírni neki, hogy zavar, hogy kövér vagy, vagy szőke, vagy kicsi a melle, vagy sokat beszél vagy bármi. Egyszerűen el kell köszönni tőle.
Ha már mindenképpen félsz az őszinteségtől, akkor csak írd azt, hogy valaki mással komolyabban alakulnak a dolgok, és úgy érzed nem lenne tisztességes, ha mással is levelezgetnél. Ezen aztán végképp senki nem fog megsértődni. A lekoptatás legfinomabb módja.
Ne haragudj, de te nem vagy normális. Miért érezném magam felsőbbrendűnek attól, hogy a másiktól elbúcsúzom? ALAP!
Meg mi az, hogy azzal távozok, hogy jó fej vagy, de ronda? WTF?
Szerintem te hibás vagy!
Nincs más magyarázat rá miért kreálsz ilyen idétlen kibúvókat.
57#
Ezt a kérdezőnek írd aki nem képes elfogadni mások véleményét és itt akarja rájuk erőltetni, hogy neki van igaza.
Így van, a kérdezőnek írjad , mert ő nem képes elfogadni, hogy másoknak talán az egyenesség jobban esik. Már csak akkor állt bele mindenki, amikor még hősként is elkezdte hirdetni magát, hogy ő mekkora jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!