Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudják sokan pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?

Figyelt kérdés
Ugye azt nevezik ghostingnak ha az ismerkedes valamelyik szakaszaban hirtelen vagy egyre jobban eltunik a masik fel, kevesebbet ir vissza, kitalal kamu indokolat stb. A legtobb ember ezt kb buncselekmenynek tartja ismerkedesnel holott ez a legempatikusabb hozzaallas. A sok magat intelligensnek mondo oszinte lany abba nem gondol bele hogy azzal hogy elmondja a masiknak hogy “bocsi, de nem illunk ossze mert semmi extra nincs benned” vagy hogy “bocsi, talaltam jobbat” ez nem korrekt hanem pont hogy a leheto legrosszabb dolog. Ezzel belegazol a masik onbizalmaba meg ha oszinte is. Mig ghostolasnal semmi kart nem okoz a masikban, ha van kis esze a sracnak akkor rahagyja es ismerkedik masnal, de semlegesen valnak el egymastol, nem okozva serulest a masiknak. Szoval ne ertem mi a problema a ghostinggal, pont hogy mindenkinek igy kene tennie. Ez forditva is igaz termeszetesen, ha fiu ghostingol lanyt
aug. 9. 10:51
 51/91 A kérdező kommentje:
49-es tok mindegy miert ghostingol, sokkal jobban teszi mintha elmondana hogy oszinten mint gondol a csavorol. Azt vettem eszre hogy itt kifejezetten a noket bantja ez a fajta eltunes, de higyjetek el sokkal jobban jartok ezzel mintha oszinten elmondanak a hibaitokat.
aug. 9. 12:59
 52/91 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Többek között a 48as kommentet is én írtam, és srác vagyok, nem nő.

Sikerült még nagyobb hülyeséget írnod, te inkább ne adj tanácsokat ebben a témában.

Szerintem egy normális embernek, jobban esik egy normális visszautasítás, mert végre letudja zárni magában, és nem, nem fog azon kattogni, hogy vajon miért nem jött be a másiknak, csak simán lezárja, és megy tovább.

aug. 9. 13:00
 53/91 anonim ***** válasza:
73%

Itt úgy látszik, mintha csak a nők csinálnák ezt. Mindkét nemnél ugyanúgy előfordul. Fiatal koromban, ha megismerkedéskor azonnal nem mentünk valahova szexelni, akkor gyakran ennyi volt. Általában elkérték a telefonszámomat, én meg lestem a telefont, de persze nem hívtak. Nem mondom, hogy mindenki ilyen volt, hiszen akkor egyedül maradtam volna, de voltak páran.

N

aug. 9. 13:01
 54/91 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, te tényleg nem tudod felfogni, amit már 100x leírtunk neked, hogy nem kell elutasításkor kielemezni a másikat és a fejéhez vágni mindent ami nem tetszik benne?

aug. 9. 13:02
 55/91 anonim ***** válasza:
100%

"Azt vettem eszre hogy itt kifejezetten a noket bantja ez a fajta eltunes, de higyjetek el sokkal jobban jartok ezzel mintha oszinten elmondanak a hibaitokat."

Mert te tökéletes vagy? Nem, nem mondta azt senki, hogy olvasd a képébe a hibáit, főleg, hogy lehet, hogy nem is neked van igazad. Téged zavar valami a másikban. Lehet, hogy másnak meg fel sem tűnne. Szóval nem kell leírni neki, hogy zavar, hogy kövér vagy, vagy szőke, vagy kicsi a melle, vagy sokat beszél vagy bármi. Egyszerűen el kell köszönni tőle.

Ha már mindenképpen félsz az őszinteségtől, akkor csak írd azt, hogy valaki mással komolyabban alakulnak a dolgok, és úgy érzed nem lenne tisztességes, ha mással is levelezgetnél. Ezen aztán végképp senki nem fog megsértődni. A lekoptatás legfinomabb módja.

aug. 9. 13:04
 56/91 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de te nem vagy normális. Miért érezném magam felsőbbrendűnek attól, hogy a másiktól elbúcsúzom? ALAP!

Meg mi az, hogy azzal távozok, hogy jó fej vagy, de ronda? WTF?

Szerintem te hibás vagy!

Nincs más magyarázat rá miért kreálsz ilyen idétlen kibúvókat.

aug. 9. 13:29
 57/91 anonim ***** válasza:
49%
Mi lenne, ha elfogadnátok más emberek véleményét is? Engem inkább ghostingoljanak, minthogy valami hülye kifogással lekoptassanak. A lényegen úgysem változtat. Másnak meg lehet a szóbeli lekoptatás esik jobban, OK, nem vagyunk egyformák. Lapozzunk.
aug. 9. 13:43
 58/91 anonim ***** válasza:
100%

57#

Ezt a kérdezőnek írd aki nem képes elfogadni mások véleményét és itt akarja rájuk erőltetni, hogy neki van igaza.

aug. 9. 13:46
 59/91 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a kérdezőnek írjad , mert ő nem képes elfogadni, hogy másoknak talán az egyenesség jobban esik. Már csak akkor állt bele mindenki, amikor még hősként is elkezdte hirdetni magát, hogy ő mekkora jófej.

aug. 9. 13:51
 60/91 anonim ***** válasza:
0%
Ti sem vagytok képesek elfogadni, ugyanúgy kardoskodtok az igazatok mellett 60 kommenten keresztül😀Ebben sosem lesz egyezés. Kinek ez jobb, kinek az.
aug. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!