Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?
Szerintem meg pont nem. Az egyenességet értékelem. Szerintem az egyik legbunkóbb dolog a ghostolás, az konkrétan a másik teljesen letojása, és csak azért, mert nem képes egyenesen, kulturáltan visszautasítani valakit.
Ráadásul a ghostolással is azt üzeni a másik "bocsi, találtam mást, nem érdekelsz" csak még ki sem meri mondani, ezért inkább semmibe néz.
Lehet, hogy én tudom rosszul, de a ghosting az nem az, amikor egyik pillanatról a másikra tűnik el valaki? Tehát nem az ilyen lassan kihátrálás, amiből könnyen levágja a másik fél, hogy az illető nem akar semmit, csak nem meri megmondani.
Nekem az egyenes megmondással és a lassan kihátrálással sincs bajom - amennyiben ez nem hintáztatás, tehát ha egyszer elkezdett kihátrálni, akkor onnan már ne visszakozzon, mert az meg már hülyítésnek és az időm rablásának számít és baromi mérges tudok érte lenni. :)
Egyszer ghostingoltak (az egyik pillanatról a másikra verzióval) és iszonyú rossz volt, napokig vártam, hogy keressen az ember, nem bírtam semmire koncentrálni, mert kicsit már bele voltam zúgva. Sok szenvedéstől megkímélt volna, ha legalább annyit ír egy sms-ben, hogy "Bocs, de én ezt mégsem szeretném.", mert legalább tudtam volna, hogy mi a helyzet és nem lebegek napokig kétségek között. Szóval én ezt tartom lelketlen, gerinctelen húzásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!