Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudják sokan pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?

Figyelt kérdés
Ugye azt nevezik ghostingnak ha az ismerkedes valamelyik szakaszaban hirtelen vagy egyre jobban eltunik a masik fel, kevesebbet ir vissza, kitalal kamu indokolat stb. A legtobb ember ezt kb buncselekmenynek tartja ismerkedesnel holott ez a legempatikusabb hozzaallas. A sok magat intelligensnek mondo oszinte lany abba nem gondol bele hogy azzal hogy elmondja a masiknak hogy “bocsi, de nem illunk ossze mert semmi extra nincs benned” vagy hogy “bocsi, talaltam jobbat” ez nem korrekt hanem pont hogy a leheto legrosszabb dolog. Ezzel belegazol a masik onbizalmaba meg ha oszinte is. Mig ghostolasnal semmi kart nem okoz a masikban, ha van kis esze a sracnak akkor rahagyja es ismerkedik masnal, de semlegesen valnak el egymastol, nem okozva serulest a masiknak. Szoval ne ertem mi a problema a ghostinggal, pont hogy mindenkinek igy kene tennie. Ez forditva is igaz termeszetesen, ha fiu ghostingol lanyt
aug. 9. 10:51
 61/91 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk nem kéne hősként kikiáltani magatok amiatt hogy szarba néztek mást, és akkor nem 60 kommenten keresztül menne róla a vita
aug. 9. 14:02
 62/91 anonim ***** válasza:
70%
De nem kéne "kardoskodni" ha nem lett volna a kérdést kiírva főleg úgy, hogy a kérdező erőszakoskodik, hogy mennyire igaza van és másokat hord le ISMERETLENÜL! Mi van, neki szabad, másnak nem leírni a véleményét ő róla is?
aug. 9. 14:03
 63/91 anonim ***** válasza:
57%
#61 ez nem szarba nézés. Mondok egy saját példát. Randiztam 2-3x egy pasival, majd leírta egy kisebb regényben, hogy miért nem szeretné folytatni (a lényege csak az volt, hogy nem voltunk egy hullámhosszon, ezt én is éreztem). Tekintve, hogy ő már eldöntötte, hogy nem akarja velem folytatni, én erre csak annyit tudtam írni, hogy ok, szia, minden jót. Most ha szó nélkül lelépett volna, akkor is ugyanazt gondoltam volna, hogy nem akar velem lenni és továbblépek. Kár volt energiát feccölnie abba a hosszú üzenetbe. Annak akkor van értelme, ha két ember együtt akar lenni, csak vannak dolgok, amikben csiszolódniuk kell egymáshoz, ezeket megbeszélik és dolgoznak rajta. De ha ő úgysem akar velem lenni, akkor nem tökmindegy, hogy miért nem? Akkor inkább lépjen le szó nélkül, minthogy még pár sor kritizálással beletiporjon az egómba, mielőtt kioffol xD
aug. 9. 14:13
 64/91 anonim ***** válasza:
67%
44: nyilván nem a legjobb érzés a világon, de igen, jobb az, ha őszintén. egyenesen megmondja, hogy nem tetszem neki, mint hogy jellemszenny módjára eltűnik és bizonytalanságban tart... utána meg úgyis egyértelmű, hogy ezért ghostolt, szóval annyi a különbség, hogy az egyikben kimondta, a másikban magamtól jövök rá.
aug. 9. 14:14
 65/91 anonim ***** válasza:
70%

63.

Egyáltalán nem volt értelmetlen, hogy leírta. Persze a következmény ugyanaz, de ez így azért jóval szebb + rendes lezárása is van, lehet tudni az indokokat, okokat... Csak szerintem fontosak ezek a dolgok? Oké, "rohanó világ", de attól még...

aug. 9. 14:17
 66/91 anonim ***** válasza:
41%
#65 jó, akkor mostantól őszintén megírom minden kisfarkú pasinak, hogy amiatt nem akarok velük lenni. Meg a csóróknak is megírom őszintén, hogy majd ha több pénzük lesz, beszélünk. Biztos értékelni fogják az őszinteséget xD
aug. 9. 14:21
 67/91 anonim ***** válasza:
70%

66.

Ha más nem is, legalább a suttyóságod átmegy majd (itt is jól sikerült érzékeltetned) és az is könnyebbé teszi a dolgot.

aug. 9. 14:23
 68/91 anonim ***** válasza:
41%
#67 látod, pontosan erről beszélek. Ha ghostingolnak, az a bajod, ha megmondják őszintén, hogy miért nem kellesz, akkor meg az. Most döntsd már el, hogy mit akarsz😀
aug. 9. 14:25
 69/91 anonim ***** válasza:
83%

68.

Csak végletekben tudsz gondolkodni?

aug. 9. 14:27
 70/91 anonim ***** válasza:
100%

Kinek ez a jó, kinek az?

A kérdezőnek nyilván az a jó, ha ő szó nélkül lekoptat másokat, hiszen így nincs kellemetlen szituáció. De hogy a másik félnek ez jó-e, az szemmel láthatóan nem érdekli.

aug. 9. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!