Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják sokan pozitívan felfogni ha ghostolják őket?
#25 ha neked nem jön be valaki és nem foglalkozol vele, akkor te egy megbízhatatlan és komolytalan személy vagy? Köze nincs a dolognak a megbízhatósághoz, csak nem jössz be neki, ennyi.
#24 szerintem maradjunk annyiban, hogy a visszautasítás mindenhogy szar. Se az indoklás, se a ghostingolás nem kellemes, de a ghostingolás jobb. Egy idő után elfelejted az egyént, az indoklás viszont egy életre benned marad.
Szerintem is ez egyértelműen gyávaság. Megmondani valakinek, hogy nem tetszel, az kellemetlen, még annak is, aki visszautasít, tehát egyszerűbb csak simán eltűnni, és nem magyarázkodni.
Aztán ezek után jön az önigazolás, hogy tulajdonképpen ez jószívűség, mert nem akartam megbántani. Nem, ez nem jószívűség, hanem úgy hívják, hogy gerinctelenség.
#34:
Kifogásokat gyártasz. Engem nem érdekel, hogy merre ismerkedek a másikkal és milyen szakaszban vagyunk. Az a minimum, hogy elköszönök tőle örökre! Az olyan emberek akik szó nélkül lelépnek egytől egyig gyáva hernyók. Még azt sem merik leírni, hogy:
"Meggondoltam magam, mással is ismerkedek és vele jobban érzem magam. Remélem neked is akad, minden jót!"
Inkább fogják magukat és lelépnek.
Ha tudja az ember egyébként, hogy a Tinderre nem lehet adni, nem alakulnak ki érzések, bugyuta kötődés akkor nyugodtan le lehet írni, hogy:
"Nem vagy az esetem." Vagy csak elköszöni azt jól van.
Az a másik ember baja ha megharagszik érte, felfújta a pár napos, órás beszélgetést.
Amúgy milyen hülyeségeket hordasz össze. Tinderen akkor beszélgetsz ha MATCH történt. Nem írsz olyannal aki nem tetszik! Úgyhogy nem kell leírni, hogy nem jön be.
38 na te se tindereztel meg. Attol hogy matcheltek meg eltunhet ugy hogy amugy bejossz neki, de talalt szamara izgalmasabbat.
Pont arrol szol a kerdes hogy az ilyen meggondolatlan bunkokat kene inkabb ostorozni a ghostingolok helyett. Ezek az elutasito szovegek amiket irtal onbizalomrombolok, ha nem irsz vissza akkor ket nap utan orokre elfelejtene, igy meg egy eletre megjegyez. Tegyetek mar merlegre a ketto dolgot. A ghostingolot elobb utobb elfelejted hiaba varsz a valaszara napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!