Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valóban joga lett volna tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban joga lett volna tudni az abortuszról? Megérdemlem, amit kapok?

Figyelt kérdés

Volt egy párom akivel 8 éve együtt voltunk. A szüleim oda meg vissza vannak tőle azóta is. Mindenki arrafelé terelt, hogy megfogtam az isten lábát ezzel a férfival, menjek hozzá. Szeptemberben lett volna az esküvőnk, de júliusban szakítottam vele. Az, hogy eljöjjek tőle, fél évnyi tervezgetést igényelt, mivel lassan és észrevétlenül kontrollált anyagilag és szedte el minden pénzem úgy, hogy még igazságosnak is adta elő (hosszú lenne elmagyarázni), ráadásul a barátnőimtől, testvéreimtől is elidegenített az évek során.

Nehezítette a helyzetet, hogy még a szakítás előtt teherbe is estem tőle (megjegyzem, fogalmam sincs, hogyan, mert gumival védekeztünk, van pár elég sötét gondolatom...). Nagyon nagyon nehezen, hazugsághálót létrehozva tudtam csak elmenni abortuszra. Nagyon nem akartam neki elmondani, mert csak tányértörős veszekedést, zsarolást hozott volna a dolog, ráadásul tudtam, hogy szakítani fogok hamarosan, szóval úgy gondoltam, az a legegyszerűbb, ha nem tud semmiről.

Ellenben a fülébe jutott.

Akkor teljesen elborult az agya, azóta mindenhogy szívatni akar, alám akar tenni, nem hagy békén. Szerinte meg kell keserülnöm, mert egyedül döntöttem és a kisbaba az övé is lett volna ugyanannyira, és ő akár egyedül is felnevelte volna.

A szüleimnél is árulkodott, kihasználta, hogy vallásosak. Ellenem manipulálta őket, komplett családi veszekedést csinált, és 2x történt meg, hogy amikor a szüleim odahívtak és mosták a fejem, hogy mit csináltam, és épp a saját álláspontomat és a kapcsolat számukra nem látható árnyoldalait ecseteltem, akkor előjött mondjuk a pincelejáróból az exem, és a szüleim megmondták, hogy "hallott mindent, most pedig tessék szépen megbeszélni a dolgokat és békére jutni".

Meg ki vannak akadva azon, hogy én milyen erkölcstelen, bántalmazó, mocsok ember vagyok, hogy csendben szervezkedtem, hogy lelépjek a férfitól, aki szeret engem, én megjátszottam magam, aláfeküdtem, aztán hátba döftem és kitépettem magamból a gyerekét.

Szóval eljutott a dolog oda, hogy a szüleimmel sem merek mér beszélni semmiről.

Teljesen ki vagyok borulva, úgy érzem, tönkre vagyok menve, pedig egy jobb élet reményében szakítottam.

2023. aug. 25. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem az exe gazdag, és elkérte a csaj semmi kis fizetését "rezsire meg kajára", hogy úgy érezze ő is beszáll a menő lakás és magas életszínvonal költségeibe(így semmizte ki és korlátozta anyagilag), amit a gazdag pasi teremtett elő.

Ezért bírják a szülők, gondolom helyes is, gazdagon ritkán ronda az ember, ha van ideje és pénze formában lenni jó cuccokkal menő borbéllyal.

Átment a szüleihez megbeszélni a dolgokat, de az exe MÁR a szüleinél volt korábban, hogy kihallgassa őket, és elbújt az ajtó mögött, vagy másik szobában.

Nekem így áll össze.

2023. aug. 25. 19:18
 12/77 A kérdező kommentje:

Semmi szürreális nincs benne. Simán csak jóban van a szüleimmel, odamegy jópofáskodni, télen fát darabolni, megjavítani ezt-azt, aztán marad ebédre és bizalmaskodva beszélget a szüleimmel. Így néz ki a dolog.

A szakítás óta pedig előadja nekik magát, hogy én a lelkébe tapostam, ő mennyire szeret, nem is tudja mi ütött belém, nem akarom meghallgatni sem őt, és a segítségüket kéri. A szüleim meg benyalják, és ilyen akciókkal akarnak "segíteni", hogy összehozzák, hogy hirtelen előbukkanjon és hátha akkor majd beszélek vele.

Tablettát nem szedtem és nem is fogok szedni, nincs kedvem az egészségügyi károkhoz, amiket okozhat, nincs kedvem tönkretenni a hormonháztartásom vele. Egyáltalán nem normális dolog, hogy egy kapcsolatban akár felmerülhet olyan, hogy a másik szándékosan tönkrevágja a gumit, szóval ilyeneket kár írogatni, hogy há' mé' nem szedtem tablettát.

A többieknek köszönöm szépen, és szomorú, hogy más is került ilyesmi (vagy rosszabb) helyzetbe.

2023. aug. 25. 19:21
 13/77 anonim ***** válasza:
2023. aug. 25. 19:30
 14/77 anonim ***** válasza:
5%

Nem azért, mert tönkrevághatja, hanem mert lehet hibás, lehet rosszul húzza fel, lehet bármi baja, lehet lötyög rajta, vagy ilyesmi.

Annak is van hibaszázaléka, és a női foggátlóknak is, de ha mindketten védekeztek, akkor esélye sincs a véletlen terhességnek. Én tablettát szedtem régen, már spirálom van. Most hogy volt ABod, már neked is lehet mondjuk mirena(az a legjobb), de előtte is lehetett volna minispirálod, valami angel a neve. Egyszer felrakják, nincs benne hormon és szuperül működik. De van nuvaring meg injekció meg pesszárium is, nem csak tabletta. Mondjuk ha értelmes létedre utána sem jártál, akkor meg is érdemled, hogy belebuktál..

2023. aug. 25. 19:32
 15/77 anonim ***** válasza:
95%

Nincs neki joga a te egészségügyi adataidhoz hozzáférni, szóval jobban teszi, ha bekussol. Ilyennek én sem mondtam volna el.

Sajnálom, hogy a szüleid ennyire nem látnak.

Neked sok erőt és kitartást, örülök így ismeretlenül is, hogy szabadulsz egy ilyen manipulatív bántalmazó férfitól.

2023. aug. 25. 20:08
 16/77 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid nem kicsit mérgezőek.

Tőlük is el kéne költöznöd, a saját lábadra állnod, aztán csak akkor találkozni velük, amikor muszáj.

2023. aug. 25. 20:11
 17/77 anonim ***** válasza:
100%

14

Értsd meg valaki nem akarja agyon hormonozni magát. Az meg hogy hormonmentes az egy vicc, akkor nem használna. A spirálról meg szintén lehet rosszakat hallani, sokan terhesek lesznek, valakinek beleepül a gyerekbe, de egy kolléganőm meg majdnem meghalt, mert kis híján atszúrta a méhét, állítólag órái voltak hátra.

És igen, a gumival is lehet baj, de akkor nem fog így reagálni a pasi, mint akinek ez volt a szuper terve, hogy így láncolja magához a nőt.

Az meg hogy abból álljon a kapcsolat, hogy rettegnek minden egyes aktus után, meg tabletta+ gumi+ meg ki is húzza, aztán a 20. naptól minden reggel görcsös tesztelés, annak semmi értelme. Megbeszélik hogy védekeznek, de azt is hogy mi van ha beüt a krakk.

Kérdező már érzete hogy komoly bajok vannak, tudta mi lesz a reakció, ezért próbálta eltitkolni, szerintem jogosan.

És gondolom az ex erősen nyomozott utána, azért is jött rá a kérdező minden szervezése ellenére.

Nekem előtte kellett tesztelnem, szó szerint nézte ahogy rápisilek a tesztre. Aztán leígérte a csillagokat, aztán üvöltött velem hogy vetessem el. 35 éves voltam, évek óta azt hittem meddő, emiatt jó ideje nem is védekeztünk már sehogyan se. Képtelen lettem volna megölni. Fiatalabban, vagy egészségesen (valami hormongond volt) tuti nem tartom meg TŐLE én se, vagyis teljesen megértem a kérdezőt.

2023. aug. 25. 20:23
 18/77 anonim ***** válasza:
100%
A pincés résznél majdnem betojtam.
2023. aug. 25. 20:30
 19/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez hogy előjött a pincelejáróból meg volt szervezve hogy kihallgatja a fejmosásodat, ez mindennek az alja. Nagyon jól tetted hogy megszabadultál tőle, ilyen embernek én sem mernék semmit elmondani. A szüleidet hagyjad ez van bepalizta őket és ők is valószínű hasonlóak ha így viselkednek, de hidd el, ennél sokkal rosszabbul járhattál volna. Ilyen emberektől menekülni kell, de mindenképpen függetlenedni tőlük.
2023. aug. 25. 20:32
 20/77 anonim ***** válasza:
100%
Ne tartsd még a szuleiddel se a kapcsolatot, pláne nem vele!
2023. aug. 25. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!