Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek a barátnőmmel az abortuszról?
Egyikőtöknek sem vagy csak neked nem ?
32/f
Legyél őszinte és egyenes. Itt kevés, ha azt hiszed, hogy...
Abban az esetben megmaradhat a kapcsolat, ha ő is abortuszra akar menni. Az célszerű, ha legalább felezitek, de az is egy gesztus, ha te fizeted, ő pedig végigcsinálja. Minden fájdalom, kockázat az övé.
De a döntés is.
Ha meg akarja tartani, akkor ebbe beleszólásod nem lesz.
Ő hogy vèlekedik erről?
Mindenkèpp legyèl egyenes, ha nem szeretnèd a babát, akkor mond meg, hogy ennek tudatában tudjon dönteni minèl hamarább. Ne a 10. Hèt után nyögd be, hogy hát neked ez nem fog menni, aztán már kicsússzon az időből.
A felèt mindenkèpp illene kifizetned, de akár az egèszet is, hisz a testi, ès a lelki terhet meg ő viseli.
Abban az esetben túlèlheti, ha mindketten abortuszt akartok. Ha ő inkább megtartaná, ès csak miattad "kènyszerül" elvezetni, az valószínüleg megmèrgezi a kapcsolatotok.
Mindketten az abortusz mellett döntöttünk.
Mindent átrágtunk egytől-egyig.
Már a 7. héten döntöttünk erről.
Megbeszéltük, hogy fele-fele, együtt hoztuk össze, együtt is viseljük az anyagi terheket.
Végül én fizettem be a csekket, én csináltam végig egyedül, ő semmit nem tett bele anyagilag, emberileg.
A műtét után 6 nappal szétmentünk.
Válaszom: nem garancia a közös akarat arra, hogy együtt maradtok vagy sem. Ez csak rajtatok múlik, hogy helyre tudjátok-e hozni.
De ne hagyd magára, mert közösen hoztátok össze, közösen is jussatok túl rajta.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek.
Beszélj vele minél előbb.
A fele-fele a minimum, de ahogy írták, szép gesztus ha állod az egészet, a barátnőd így is sokkal többet veszít (itt nem csak a magzatra gondolok, hanem a testi kockázatokra, a lelki feldolgozásra).
Az biztos, hogy nagyon megviseli a kapcsolatot és nagy türelemmel kell lennetek egymás iránt.
Én úgy érzem, hogy nagy eséllyel szétmennénk a párommal egy ilyen után. De aztán ki tudja... sok függ attól is hogy ő hogyan áll hozzá a történtekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!