Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfeledtetni barátnőmmel, hogy amég külön voltunk, megcsókoltam mást?

Figyelt kérdés
Haragban szakítottunk barátnőmmel, mert korlátozni akart (cigi, néhai iszogatás) és előtte is sok volt a veszekedésünk, és így pár nap múlva megcsókoltam egy másik lányt. Megtudta, azóta újra összejöttünk, teljesen máshogy is bánik velem, de ezt a dolgot nem tudja kiverni a fejéből. Mit tehetnék, hogy ezen túltegye magát? Rossz látni, amikor eszébe jut, hogy mennyire szomorú miatta!
2018. okt. 22. 08:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%

“mert korlátozni akart (cigi, néhai iszogatás)”

Vagy lehet megpróbált leszoktatni a káros és gusztustalan szokásaidról, mert jót akar neked, te meg ezt korlátozásnak veszed. Szegény lány túl értelmes hozzád, csak hülye volt, hogy megint összejött veled. Az is biztos, hogy te ebbe a lányba nem vagy szerelmes. Jó kis kapcsolat.

2018. okt. 22. 09:06
 2/18 A kérdező kommentje:
De igen, nagyon szeretem!! Különben nem érdekelne, hogy fáj neki!..
2018. okt. 22. 09:21
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Jól irányzott közepes erejű fejre mért ütéssel amnézia idézhető elő. Most láttam a Tom és Jerryben.

Szerintem te is tudod, hogy nem fogja elfelejteni. Vagy túl tud ezen lépni, vagy nem. Valószínűleg segítene visszaépíteni a bizalmat, ha látja, hogy te is változol érte, pl. nem iszol és nem dohányzol. Nem mindenki szereti, ha úgy büzlik a partnere, mint egy csöves...

2018. okt. 22. 09:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Abban viszont igazad van, hogy káros szokások ezek, de nem parancsszóra hagyja abba az ember, magamnak kell rájönnöm, hogy amit csinálok "káros és gusztustalan"!
2018. okt. 22. 09:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Igyekszem ezt megtenni. Egy pszichológus, vagy párkapcsolati terapeuta nemtud segíteni rajtunk szerintetek?
2018. okt. 22. 09:25
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

#4 “magamnak kell rájönnöm”

Ha nem vagy szellemi fogyatékos, akkor ennek egész könnyen kéne mennie. Már úgy nagyjából 10 éves korod körül.

2018. okt. 22. 09:27
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 azért mert te "jól" éled az életed, nemkell leszólnod engem, és mindenkit aki cigizik és néha megiszik pár sört
2018. okt. 22. 09:29
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Nőként mondom, számomra kevés kiábrándítóbb dolog van egy férfiben, mint az ivás és a dohányzás, pláne egyszerre.
2018. okt. 22. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

"nem parancsszóra hagyja abba az ember, magamnak kell rájönnöm, hogy amit csinálok "káros és gusztustalan"!"

Akkor gondold el, hogy a barátnődnek is magának kell rájönnie, hogy az érzései, ha nem is "gusztustalanok", de egész biztosan nem vezetnek sehová. El kell döntenie, hogy képes megbizni benned vagy sem. Ezt helyette nem teheted meg.

2018. okt. 22. 10:28
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Én meg azt mondom nőként, hogy meg tudlak érteni, amiért nem tetszett az erősködése (feltételezem, hogy így történt, különben nem fajult volna szakításig a dolog), én is szoktam inni olyan havi kétszer, meg rágyújtok néhanapján, ha ideges vagyok valami miatt, és utálnám, ha a párom "meg akarna nevelni", mert ez elsősorban a saját döntésem. (Érzem, hogy már megint le leszek pontozva...)

Hogy a problémádra mi a konkrét megoldás, azt nem tudom, valószínűleg az idő, illetve az, ha gyakran és őszintén kimutatod az iránta való szeretetedet.

2018. okt. 22. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!