Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy megcsókoltam mindenki előtt, hogyan tovább? Totál hülyét csináltam magamból?
10 éve ismerem a srácot, azóta vagyok oda érte.
2-3 éve még nagyon jóban voltunk, csak aztán történt valami és megutáltuk egymást szinte. Én pedig megváltoztam, eltűnt az aranyos, ártatlan kislány... Népszerű lettem, aki sokat törődik a külsejével, sokat szórakozok és sokat vagyok külföldön is. Ő pedig még szeptember elején beszólt, hogy miért utazgatok folyton, többet vagyok külföldön, mint iskolában és azóta mentek a beszólások mindkettőnk részéről.
Tudom, hogy bármilyen ember az enyém lehetne, nekem mégis ő kell, a mai napig. És délelőtt a barátnőimmel elkezdtünk koktélozni, vodkázni (lyukasóra) és nem rúgtam be, de kicsit lazább lettem.
Ennek az lett a vége, hogy hirtelen megcsókoltam, aztán otthagytam a folyosón.
Mi a fenét csináljak most?
17L
Amúgy az átlagom jó (a megye egyik legerősebb gimnáziuma), nyelvvizsgáim vannak, külföldi táncversenyeken eredményesen szerepelek, nyelvi versenyeket nyerek.
Örülök, hogy ilyen sok megragadt a kérdésemből! :)
"Amúgy az átlagom jó (a megye egyik legerősebb gimnáziuma), nyelvvizsgáim vannak, külföldi táncversenyeken eredményesen szerepelek, nyelvi versenyeket nyerek."
Mondani mindent lehet, csak ezt bizonyítani is kéne :-)
Nem tudnátok legalább a kérdésre válaszolni?
Vagy csak a kötözködés megy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!