Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dius1101 kérdése:
Csinaltam egy hulyeseget amit nagyon megbantam es a pasim szakitott velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szulinapi bulimon felelsz v merszeztunk es az volt a feladat h pusziljam meg a haverom szajat. Lekellett volna oltoznom ha nem csinaltam volna meg. Igy megcsinaltam. Viszont a pasim es a haverom baratnoje is megtudta. A pasim kiakadt es szakitott velem :'( viszont a haverom baratnoje is engem piszkal.. nem tudom h most mit tegyek!? Visszais szeretnem kapni a pasim meg nem is. Volt par dolog ami boki a csorom. Azt mondta h ezt meg visszakapom es o is megcsinalja, meg nemjott el a szulinapi bulimra es meg fel se koszontott :( de viszont a baratnomhoz siman feljonne hozzam meg nem... Nem tudom h mit tegyek. Segitenetek!?2014. júl. 26. 00:12
1/18 anonim válasza:
Semmit, az exed jobbat érdemel nálad. Na meg aki azt írja, hogy "le kellett volna öltöznöm"...
2/18 anonim válasza:
Azért ez szemétség volt a jelenlévőktől. Tudom, hogy játék, de akkor inkább kiszálltam volna.
3/18 A kérdező kommentje:
Kosz... Csak te nem elted at azt amit en... Anyam szerint en erdemlek jobbat.
2014. júl. 26. 00:15
4/18 A kérdező kommentje:
Mi probaltunk hatralni a haverommal h nagy bajba leszunk meg minden de mintha meg se hallottak volna
2014. júl. 26. 00:16
5/18 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű dolog hogyha van pasid akkor semmi képen ne legyen közöd máshoz. jól tette hogy szakított veled.
6/18 A kérdező kommentje:
Kosz...
2014. júl. 26. 00:19
7/18 anonim válasza:
szerintem egy ártatlan puszitol nem lesz világvége pláne hogy játékbol adtad. ezt a pasid is elsimerhetné, ha meg csak annyi esze van hogy egy ilyen baromságért elhagy akkor meg se érdemel, majd találsz jobbat aki nem kap féltékenységi rohamot egy játék puszitol.
8/18 anonim válasza:
Anyádnak mi köze hozzá? Majd ő férjhez is ad akit kiszemel nem? Te vagy a hibás és nem jobbat érdemelsz! Tudtad előre milyen játék akkor minek mentél bele??? Erre válaszolnál? Ha az a játék, hogy dugsz vagy szopsz akkor is bele mész? Válaszolj! Na ki a hibás?
9/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h nem vagyok hibas hisz en is benne vagy es a haverom is...
2014. júl. 26. 00:22
10/18 A kérdező kommentje:
Es nem hittem volna h ilyen feladatok lesznek a szulinapi bulimon...
2014. júl. 26. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!