Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinaltam egy hulyeseget amit nagyon megbantam es a pasim szakitott velem. Mit tegyek?
1, Anyad johogy a te partod fogja
2, Annyira gyerekes ez az egesz felelsz vagy mersz. Pisztolyt tartottak a fejedhez, vagy mi? Azt mondod nekik, hogy nem es kesz, kiszallsz... mit csinaltak volna ugyan? Hany eves vagy, 14? Meg is erdemled, eskuszom. Mondom ezt nokent.
Ügyes gyermek vagy, az Isten tartson meg! Komolyan nem lehet azt mondani, hogy: Ne játszuk ezt, mert hülyeség és barátom van? Hány éves vagy kérdező? Saccolok: 13-14-15
Nem értem, tényleg ennyire nem lehet gondolkodni?
Ne tegyél semmit, jót s jól, vagy semmit.
Akármi is lenne a következménye, SOHA nem puszilnék szájon senkit, amíg van egy barátom, akit szeretek.
Ezzel szerintem mindent elmondtam, de tekintetbe véve a válaszaidat és az azok alapján könnyen megtippelhető értelmi szintedet, kifejtem részletesebben:
- Ha szeretted volna a barátodat, nem teszel ilyet.
- Anyád persze hogy a te pártodat fogja.
- Sok a kifogásod arra, miért tetted. Ezen gondolkodj el. Biztos nem fogtak kést a torkodhoz, valamennyire benne voltál a játékban.
- Sorolod a barátod hibáit, és említed, hogy nem tudod össze akarsz-e már vele jönni. MIAKÉRDÉS?!
Most akkor azt akarod, hogy megbocsásson, vagy csak nem tudsz már mit találni tinilány-kori szenvedésed tárgyaként? :D
Én ezt komolyan nem tudom ép ésszel felfogni, valaki segíjjen' má' rajtam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!