Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg Neki, hogy nem az vagyok, akinek hisz és nem vagyok gazdag? Nagy galibát csináltam?
Külföldön voltam 10 napot, az adott ország egyik legjobb és legdrágább hoteljében. A szülinapomra kaptam, hogy az unokatesóm és a szülei elvittek (ők tényleg gazdagok) magukkal.
Ott megismerkedtem egy sráccal, aki külsőre tökéletes volt, a legtöbben odavoltak érte, mindenhol magára vonta a figyelmet. A medencénél beszélgetni kezdtünk és nem akartam, hogy tudja, az én szüleim átlagosak (anya tanárnő, apa egy irodában dolgozik), azután, amiket ő mesélt az életéről. Kitaláltam egy életet, ami hasonlított az övéhez... Fényűzés, bulik, utazások, gazdagság. Vagyis egyáltalán nem olyan, mint az enyém.
Eléggé közel kerültem hozzá, annyira, mint még senkihez (ezelőtt nem is csókolóztam, sosem viselkedtek úgy velem, ahogy ő). Nem hittem, hogy lesz folytatás, de ő szeretné. Mondtam, hogy a szüleim nem nagyon szeretik, ha egyedül repülök, erre azt írta, hogy ez nem baj, bármikor ide tud jönni, amikor csak szeretném, de ha a barátnőimmel vagyok valahol külföldön, ott is összefuthatunk.
Annyira rossz ez, mert én nem ezt akartam, de azt hittem, ha nem olyannak gondol, mint ő, vagy az ismerősei, nem lenne rám kíváncsi...
Ja, ha te nem így akartad, akkor mindjárt más...
Erre rákeféltél.
Szerintem legyél őszinte :) ha összejöttök akkor téged szeressen meg, ne a hamis oldalt ami nem is létezik...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!