Van egy gazdag gitár tanulóm és megkrét hogy rakjak össze neki egy szetet szerintetek jót csináltam?
Hát nem tudom milyen stílusban játszik a tanuló, mindenesetre a gitár egy szép darab, csak ha lágyabb zenét játszik nem biztos hogy megfelelő lesz neki. Az erősítőről annyit, ha modellezős kombó kell , otthoni gyakorlásra, akkor én inkább a VOX VT20+ vagy a PEAVEY VYPYR 15 között döntenék, de a Mustang sem egy rossz alternatíva, viszont feleslegesnek találom a 40wattot ,hacsak nem akar később zenekarban is brillírozni vele, de ez esetben akkor a nagyobb peaveyt vagy voxot javasolnám, de ez ízlés kérdése. A tenson hangoló és a korg multieffekt számomra teljesen indokolatlan a listán, a modellezős kombókban van hangoló, ahogyan effekt is és sokkalta többet tud nyújtani mint egy ilyen olcsó multi, a választott gitárhoz vétek ilyesmit venni, inkább a modellezős kombóhoz tartozó pedálra költeném a pénzt (itt azonban vigyázni kell mert a z említett kombók közül a legkisebb verziók nem képesek lábkapcsolóval működni). A könyveket nem ismerem sajnos, de mindenképp hasznos ,ha utána tud olvasni a dolgoknak.
Összességében: Gitár jó, erősítő jó de lehet helyette más is, a hangoló és a multi nem kell, a többi tartozék és könyv rendben (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!