Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Barátnőm full...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Barátnőm full gazdag de én nem vagyok az. Sőt inkább a közép rétegbe sorolnám magam. Szerintetek ez hátrány?

Figyelt kérdés

Kérdeztem h zavarja-e, de azt mondta h nem.

Csak kicsit nagyokat nézek h az ő pénztárcájában 60-80 ezer Ft van nekem meg max 5...

Korunk 20 alatti.

2014. júl. 12. 00:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szülei a gazdagok nem a barátnőd.
2014. júl. 12. 00:32
 2/13 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek!

Szerintem örülj neki, legalább nem a pénzedért szeret /nem akar lehúzni

2014. júl. 12. 00:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a lényeg ugyanaz...full luxusban él, házukban mindenhol klíma, távirányíthatós redőnyök, 3 kocsi...stb... nekünk 1 kocsi...
2014. júl. 12. 00:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Annak örülök is, csak nem tudom h őt zavarhatja e ez a dolog.
2014. júl. 12. 00:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy beképzelt gazdag péícséa akkor nem lesz gond.
2014. júl. 12. 00:35
 6/13 anonim ***** válasza:
(úgy gazdag, hogy annak hiszi magát mert a szülei tehetősek)
2014. júl. 12. 00:36
 7/13 anonim válasza:
Figyelj szerintem bízz a barátnődbe annyira h magadért szeret és nem érdekli az anyagi helyzeted ezen nem kell parázni pláne ha normális is nincs ezért el szállva magától még pedig gondolom hogy nincs különben nem lennél vele.
2014. júl. 12. 00:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem az, sőt...eléggé szerény :D

De azért gondolom érthető hogy miért vetődött fel ez bennem...nálunk nincs olyan luxus...nincs 140centis led tv... meg hasonlók.

2014. júl. 12. 00:37
 9/13 anonim válasza:
Igen értem de emiatt nem hiszem hogy aggódnod kéne nyilván megérti a dolgokat és ennyi.
2014. júl. 12. 00:40
 10/13 anonim ***** válasza:

apuci jól keres, azért győződj meg h a kislány atittűdjéből ha következtesz akkor vajon ilyen gazdag marad e akkor is amikor már ő kell majd fent tartsa a lakást :)

Ismerek am olyat aki ucára került ilyen kapcsolatból, légy résen :)

2014. júl. 12. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!