Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem és olyat csináltam amit nem kellett volna, mitévő legyek?
hát jó nagy hülyeséget csináltál azzal, hogy lefeküdtél az öccsével...de ezt el kell neki mondanod...főleg az öccse volt hülye, mert kihasználta az alkalmat...tudta, hogy szeretetre megértésre van szükséged, de őt az ösztönei irányították...mond el a férjednek, és ha szereted kérj tőle még egy esélyt...és beszéljétek meg a dolgokat, mert ez így nagyon nem jó...lehet vége lesz a házasságnak ezek után, de részben ez a te hibád is...mert nem volt megfelelő a kommunikáció...
leírom azt is mit tennék a férjed helyében, még ha bántani is fog, de jobb ha felkészülsz erre a kimenetelre is...én nagyon hűséges és ragaszkodó típus vagyok SOHA nem csalnám meg azt aki mellettem van és vele szeretném leélni az életem...egy ilyen 'jelenet' után én is megpróbálnék veled beszélni, hisz félreértés történt...de ha te elmondanád, hogy lefeküdtél a testvéremmel (nekem bátyám van) az tuti, hogy vége lenne mindennek, és a tesómra sem tekintenék onnantól testvérként, főleg, hogy ő kezdeményezte a dolgot...
21F
Első,teljesen igazad van nem tudhatom...
Harmadik nem vagyok r*banc, csak el voltam keseredve
Ami megtörtent megtörtént. De sajna a sógor ezt a helyzetet bármikor kihasználhatja ellened és amilyen eq király meg is fogja tenni.
A bevallás sosem jó, de valszeg itt a legkisebb rossz.
A férjed családjában elfoglalt pozciód változásáról asszem nem kell sokat mondani. Ha az ügy kiderül egy darabig ne sok jóra számíts. Ennyire nem lehet ostobának lenni
Legalább egy idegennel tetted volna, nem mondom, hogy az sokkal jobb, de legalább nincs kínos pillanat családon belül..
így mindenképp nagy balhé lesz, ez elkerülhetetlen ha kipattan...
Sajnos sikerült mindenen átgázolnod, hogy mi lesz csak a jó ég tudja, akkor járnál a legjobban ha nem szeretnéd már a férjedet, és szépen kioldalaznál az egészből...
Ha nem akarsz megfutamodni akkor csak az marad, hogy csendben várod mi lesz a sorsod, és reménykedsz, hogy egyszer ez is elmúlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!