Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem és olyat csináltam amit nem kellett volna, mitévő legyek?
Honnan tudod hogy nem tette meg?
De még ha meg is tette akkor sem az a megoldás hogy megcsalod,ja el voltál keseredve,tudod felnőttként tudnod kellene gondolkozni.Mert ha ő megtette akkor lealacsonyodtál te is,ha meg nem tette meg akkor,ő hagy el jogosan.Valld be neki aztán beszéld meg vele,de ha azt kapod vissza amit te adtál(kivéve a pofon),akkor kicsit meg is érdemelnéd.Tanácsot adni,valj színt.
14-es: Tönkretette? Azért az kettőn múlik, a sógor legalább annyire gerinctelen, mint amennyire a kérdező elkeseredett és forrófejű. Van, hogy a farka vezeti az embert, nade a testvérem nőjét? Vigasztalásképpen?
Már ha nem kamu.
elkeseredtem. megrakhatom a sógórnőt? anélkül hogy szemét lennék? hisz csak el vagyok keseredve.
(ha szeretnéd a pasidat, akkor nem az öccse bréjén járt volna az eszed. normális nőnek nem az öccs töcskölőjén jár az agya ha el van keseredve...... ja hogy már régen is tetszett, csak ez kimarad történetből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!