Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ThomasBerg kérdése:
3. napja hogy nem beszélünk a barátnőmmel, pedig együtt élünk! 😀 Mivel rendszeresen én kérek bocsánatot a béke érdekében, akkor is ha véleményem szerint nekem van igazam, most megis annyira felhúzott hogy még tartom magam ennyi idő után is!? 🤨
Figyelt kérdés
Abszolút hajlandó vagyok tárgyalni, de attól tartok, ha belekezdek, újra felidegesít és ott leszünk ahol a part szakad! Ráadásul nyakunkon a Karácsony, a szeretet ünnepe! Mi tévő legyek??🤔2018. dec. 13. 11:56
1/16 anonim válasza:
szerintem már nagyon nem tudsz tenni semmit, már rég bepapucsodtál.
2/16 anonim válasza:
Ha mindig meg kell alázkodnod, akkor lépj ki a kapcsolatból!
3/16 anonim válasza:
barátnőd valószínűleg férfias viselkedést várna el, ehelyett te kisgyerekként élsz vele egy fedél alatt. valószínűleg viszont ő sem teljesen normális hogy még nem hagyott el.
4/16 anonim válasza:
Barátnőd nem tisztel, nem harcoltad ki nála azt, hogy tiszteljen, vagy változtatsz ezen, vagy engedjétek el egymást. Nem tart férfinak és előbb utóbb mással lesz.
5/16 A kérdező kommentje:
Miből következtettél a kisgyermekes viselkedésre?:)
2018. dec. 13. 12:09
6/16 anonim válasza:
Jó lenne elmozdulni a "kinek van igaza-ki a hibás" tengelyről. Totális zsákutca, Te is látod. Egy pár vagytok, nem harcolni kéne egymás ellen, hanem egy csapatként összedolgozni. Akármin is vesztetek össze, gondold végig, hogyan lehet megoldani a problémát. Te mit tudsz tenni azért, hogy jobb legyen. Ha van megoldási javaslatod, mondd el a baràtnődnek. Kérd meg, hogy ő is dolgozzon ki valami javaslatot, gondolja át, ő mit tud tenni. Aztán csináljátok. Ha nem tudtok együttműködni, akkor karácsony ide vagy oda, jobb szakítani.
8/16 anonim válasza:
Kit érdekel hogy kinek van igaza. Ez ilyen gyerekes dolog.
Ha nem beszelsz meg vele semmit és nem osztod meg a véleményed akkor nincs eltérés se nincs olyan hogy kinek az igaza.
Megoldás : csinálod a dolgodat neki köze nincs hozzá és kész.
9/16 anonim válasza:
Lepj ki ebből, nem fog változni. Éltem ilyennel. Érvekkel stb nem tudsz rá hatni és nem változik. Vagyis kicsit igen ... a rosszabb irányba. Minél többször bocsánatot kérsz annál jobban el fogja várni a jövőben. Ja meg nem kérsz akkor lesza.ja, nem fogtok beszélni. Ez nem élet. És vagy nyeled a taknyot egy életen át vagy lépsz. Ezt már neked kell tudnod.
10/16 anonim válasza:
"Miből következtettél a kisgyermekes viselkedésre?:)"
a kérdésedből. nem tudsz a nőkkel bánni, leírtad a kérdésben is. hagyod neki hogy duzzogjon, igazat adsz neki, stb. nőkkel nem így kell bánni. nem tekint így rád férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!