Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ThomasBerg kérdése:
3. napja hogy nem beszélünk a barátnőmmel, pedig együtt élünk! 😀 Mivel rendszeresen én kérek bocsánatot a béke érdekében, akkor is ha véleményem szerint nekem van igazam, most megis annyira felhúzott hogy még tartom magam ennyi idő után is!? 🤨
Figyelt kérdés
Abszolút hajlandó vagyok tárgyalni, de attól tartok, ha belekezdek, újra felidegesít és ott leszünk ahol a part szakad! Ráadásul nyakunkon a Karácsony, a szeretet ünnepe! Mi tévő legyek??🤔2018. dec. 13. 11:56
11/16 A kérdező kommentje:
Tudnál tippeket adni, milyen irányba induljak?;)
2018. dec. 13. 13:07
12/16 anonim válasza:
Ha tud szilvásgombócot főzni, küldd hozzám. Ha jó lesz a gombóc megtartom.
13/16 anonim válasza:
Én a helyedben megpróbálnám megoldani a helyzetet, vagy legalább beszélni. Hidd el a vezsekedés is jobb annál, mint amikor mindenki kussol. Ha veszekedés van, ott még van akarat megjavitani is. Ha nagy a csend, ott már arra incs kedv, hogy megváltoztassanak bármit.
Nem kell magától a veszekedéstől félni, kell tudni konfrontáldni, különben, ahogy irták előttem is, elveszted a tiszteleted a másik szemében.
Mi a veszekedés oka?
30N
14/16 anonim válasza:
Írd le a sztorit, majd mi kívülállók eldöntjük kinek volt igaza. :D
15/16 anonim válasza:
Hát igen... mi pontosan ezért sosem szoktunk veszekedni. Helyette vitázunk észérvekkel, meghallgatjuk egymást, kompromisszumra-konszenzusra törekszünk.
...de biztos mi vagyunk a hülyék, hogy így csináljuk 🤔
16/16 anonim válasza:
Én nem tudnék úgy elaludni este sem hogy n vagyunk jóba a párommal ez szerencse kölcsönös. Napközben megkell minden problémát beszélni a béke érdekében ha tényleg szeretitek egymást. Nekem egyébként az ilyen emberek érzéketlennek tűnnek olykor nulla érzelem. Irtózom ettől. Magát szerető ember boccs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!