Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, akik kidobtatok SZÉP...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)

De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?

A személyiséget most ne vegyük figyelembe.

2023. febr. 14. 13:28
 81/93 A kérdező kommentje:

hátigen velem is ez van, hozzátéve hogy az a nő nem csak jól nézett ki hanem más előnyei is voltak

mondjuk nem is én dobtam ki, hanem ő rugdalt ki engem, mert jobb pasit remélt az élettől, és meg is lett neki, pedig már közel 40 volt.

nekem is voltak azóta nőim, nem is kevés, de nem tudott annyira jó lenni egyik sem, mondjuk jobbára annál az egyetlen egyszerű tényezőnél fogva...hogy egyik sem nézett ki még csak megközelitőleg sem annyira jól. Sőt, még semmilyen szinten sem jól

2023. febr. 18. 11:44
 82/93 anonim ***** válasza:
100%
De egy felszínes ember vagy hallod...
2023. febr. 18. 13:55
 83/93 anonim ***** válasza:
74%

Fuj. Nem olvastam végig, mert az lett volna a vége,hogy eret vágok. Nagyon lehozott ez a story az életről.

EL KELL FOGADNOD, hogy csúnya és buta vagy, EZÉRT nem kellesz a nőknek,EZÉRT nincs sikerélményed, EZÉRT estél mély depresszióba.

Ha mas nem meri leirni, hát leirom en.

2023. febr. 18. 15:56
 84/93 A kérdező kommentje:

hallod tesa ez a fajta beoltas 15 evesek kozott a szint bar ott sem kiemelkedo

kar hogy te meg mindig itt tartasz vagy csak ennyire eleg a kepesseged.

most mit gondolsz hogy majd most ettol a beszolastol ugyanugy osszeomlik a kikozositeni probalt egyen mint az iskolamellé jaras soran bandazas kozben?

Vagy a gyári kantinban?

most ezzel arra probalom felhivni a lassu reakciokepessegedet hogy nagyon gyenge es fantaziatlan modon probalsz nagyokat mondani

de nyilvan ez csak kepessegeid es altalanos fejlodesre valo keptelenseged miatt van

lehet hogy tul fiatal vagy de az is lehet h toled tenyleg csak ennyi telik

2023. febr. 18. 16:05
 85/93 anonim ***** válasza:
100%

- Egy csinos nőt egy drága autóhoz hasonlítasz.

- Aki nem szűz, az már rögtön "használt" - halkan megjegyzem, ezen látásmód szerint te is az vagy.

A hozzáállásodban csupán egy dolog hibázik. Méghozzá az, hogy a nők élő, érző lények, már jogilag is egyenrangúak a férfiakkal. Bár valószínűleg nálad kérdező nehéz lehet kevésbé értelmesnek/érettnek lenni.

2023. febr. 18. 18:41
 86/93 A kérdező kommentje:

85

oké, akkor most engem szépen békén hagysz és mész ekézni a nagy agressziv kanokat akik tárgyiasitják és kihasználják a nőket ,de azok mégis futnak utánuk. ;) és a nők még sokszor képesek megmagyarázni hogy az a férfi valójában egy jó ember

2023. febr. 18. 18:54
 87/93 anonim ***** válasza:
91%

Attól még, hogy nem vagy aggresszív, nem leszel kevésbé hímsoviniszta vagy tárgyiasítod a nőket kevésbé.

Közted és az általad említett férfiak között csupán annyi a különbség, hogy ők sármosak és nem okoz gondot elcsábítaniuk egy nőt, míg neked igen. :)

2023. febr. 18. 19:29
 88/93 A kérdező kommentje:

bocsánat ,de akkor most rakjuk össze:

a nők nem tehetnek semmiről, a GONOSZ disznó férfiak kihasználják a nők sérülékenységét és elcsábítják őket a sármjukkal.

HM.

tudtam....hogy a disznó férfiak a felelősssssek megint

2023. febr. 18. 19:32
 89/93 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, te melyik kommentet olvastad, mert én egy szóval sem mondtam ilyet.

Igen, vannak felszínes nők is, akik szarkeverők, stb.

Itt most rólad volt szó. Nem a sármos pasikról. Nem a szemét nőkről. Hanem rólad. Arról, hogy hímsoviniszta vagy és úgy beszélsz a nőkről, mintha árucikkek lennének. Használtnak, szépnek, meg rondának bélyegzed őket.

Kb. olyan, mintha azon sírnál, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy szép sportkocsit vegyél, ezért vettél egyet használtan és utólag kiderült, hogy nem tökéletes.

Én egy szóval sem mondtam, hogy minden férfi disznó és szemét. Én azt mondtam, hogy a hozzászólásai alapján te az vagy. Én nem vagyok férfi gyűlölő. Nem gondolom azt, hogy azért, mert neked ilyen undorító a hozzáállásod, minden férfinak az.

Történetesen nem is vagyok személyesen érintett a témában, miután 4 éve boldog párkapcsolatban élek egy kedves pasival akivel kölcsönösen egymásért élünk. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyenben részem lehet. Különös akkor látom, mekkora szerencsém van, amikor látom, hogy az itteni férfiaknak zömmel milyen a hozzáállása. Önző, felszínes, hímsoviniszta, stb.

2023. febr. 18. 19:38
 90/93 anonim ***** válasza:
100%

írhat itt neked bárki bármit, te úgy is megmagyarázod hogy a világ a hibás a te sikertelenségeidért.. neked szerintem annyi a problémád hogy nem tudtál úgy igazán kapcsolódni egy nőhöz sem eddigi életed során és nem sikerült megélni azt az igazi izzó szenvedélyt és mély érzéseket. Ezek mind az önbizalomhiányodra vezethetőek vissza. Aki ennyire nincs jóban önmagával és ilyen világnézettel rendelkezik mint te, az nehezen tud érzéseket produkálni. Ezekkel a kinézetre, életkorra és hasonló felszínre vonatkozó hülyeségekkel csak önigazolásokat gyártasz. Nem szereted magad, ezáltal nem szereted és tiszteled a nőket sem... aki normális és jobban néz ki az távolról kiszagolja az ilyeneket mint te és kerüli.. ezért az olyan lányokat akik neked tetszenének nem tudod bevonzani.

Jöhetne a világ legjobb nője, te akkor sem tudnál vele normális párkapcsolatot és viszonyt kialakítani ilyen jellemmel és mentalitással. Saját magadnak bemagyarázod hogy a szexuális életed is azért sz..ar mert a nő nem néz ki elég jól...marhaság. Aki normális érzelmivilággal és kellő intelligenciával rendelkezik tudja, hogy a vonzalom nem azon múlik.. számít de nem azon múlik. Nagyon alacsony szinten van az az ember, aki még mindig úgy gondolkodik hogy a másik ember tehet a saját érezelmi nyomoráról. Őszintén együttérzek.

2023. febr. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!