Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, akik kidobtatok SZÉP...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)

De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?

A személyiséget most ne vegyük figyelembe.

2023. febr. 14. 13:28
 41/93 A kérdező kommentje:

39-es

nem tudom, én nem csak a sarokban kuporgok otthon, és eljártam elég sokat otthonról és ténylegesen odamentem nőkhöz, de van valami áthatolhatatlan üvegplafon, ami miatt csak csúnyácska nőknek kellek.

a valamirevaló, akárcsak átlagos szinten is szexinek mondható viszonylag fiatal lányokról lepattan akármit csinálok.

Pedig én magam nem vagyok hóbabukott az életben és nem félek kezdeményezni. De egészen erőteljesen látszik hogy aki szebb az szebb nőknek kell. És igazából más dolog annyira nagyon nem is számít.

2023. febr. 14. 18:05
 42/93 anonim ***** válasza:
100%

40, nem, ami tleírtál az hülyeség.

Az ítélkezés azoknak megy, akik nyöszörögnek, agonizálnak, ha nem kapják meg Pamela Andersont. egy csettintésre.

Én szeretnék egy olyan világbna élni ahol a férfiak válogatnak a nők között. De nem teszik, mert... nemtudom, nincs tartásuk és igényük rá.

Akkor meg mit várunk? Miért megy le a férfi papucsba, dobja el az elvárásait és mindneféle válogatás nélkül bárkit elfogad?Miért?

Társkeresésben nem az a normális, hogy nem válogatsz, hanem az, hogy válogatsz!

2023. febr. 14. 18:07
 43/93 anonim ***** válasza:
100%
41, az az igazság, hogy én nem tudom hogy nézel ki, de az írásod alapján nagoyn visszataszító, igénytelen embernek tűnsz. Szóval nem sikerült meggyőznöd arról, hogy veled csak a külsőd a problémás...
2023. febr. 14. 18:09
 44/93 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom ki nevelte a férfiak generációit ilyenné...de gondolom ez csak és kizárólag a lusta disznó férfiaknak csak képletesen titulálható FAJTA felelőssége és hibája.....vaaaaaaagy? netán az anyukáké akik összeálltak mindenféle bajkeverővel aki megcsinálta a gyereket majd lelépett és anyucinak utána további zűrös kapcsolatai voltak na meg néha beakadt 1-1 jólelkü pacek aki pénzelte a kis bagázst mert annyira jólelkű csak éppen lehetőleg ne kelljen vele szexelni. nemde?
2023. febr. 14. 18:09
 45/93 A kérdező kommentje:

43

mi van előbb? a rossz kinézet a gyenge alkat vagy a rossz személyiség?

mikor válasz xar emberré? Ha gyerekkorod óta szekálnak a kinézeted és az alacsony érzelmi alapjáratod miatt? vagy ha alapból szép vagy és mindig csak megerősítéseket kapsz?

egyébként mondják nők - akiknek kellek - hogy jól nézek ki igy meg ugy, de nyilván csak ők mondják, meg igazából tökre nem érdekel hogy mondják vagy nem, nekem csak az számít hogy úgy viselkedjenek velem, mint aki tényleg kell nekik....mert az elég felháboritó amikor nők mondják hogy ahaaaaa, jól nézel ki, "csak éppen nekem nem kellesz"

aztán a jobban kinéző - és igazából TÉNYLEGESEN - jól kinéző fiúval meg elmegy.

2023. febr. 14. 18:12
 46/93 anonim ***** válasza:
88%

Na, most jön az, hogy Éváig visszavezeted a kudarcaidért felelősök listáját.

Ennél lejjebb már nemigazán van...

De ha neked anyád fogta a kezedet, amikor csajoztál, hát oké...

Minden egyéb esetben köszönjük, elég volt, hagyd abba a nyafogást.

2023. febr. 14. 18:12
 47/93 anonim ***** válasza:
100%

Na itt meg befigyel a pszichoterápia igénye.

Tehát vannak nők akiknek kellesz és mondják is, hogy jól nézel ki.

Meg vannak nők akik nem mondják, hogy jól nézel ki és... nem is kellesz nekik.

Hmhm, különös a világ...

2023. febr. 14. 18:13
 48/93 A kérdező kommentje:
a családomban teljes mértékben tabu volt ez a vonal, tehát nekem úgy volt nemi életem meg magánéletem hogy nem is tudtak róla a szüleim, de még a testvérem sem. Mert sajnos nem tudják feldolgozni hogy kisded gyermekük 30+ éves létére nőkkel szexel és már nem éppen ma kezdte.
2023. febr. 14. 18:14
 49/93 A kérdező kommentje:

47 a csavar ott jön hogy azok a nők IS azt mondják hogy jól nézek ki akiknek nem kellek

mert már miért is mondanának mást, kerülik a konfliktust, ez van a vérükben.

2023. febr. 14. 18:14
 50/93 A kérdező kommentje:

ez a pszichoterápia ilyen megszégyenitősdi? Mert nagyon érződik hogy nem vagy képben a fogalmával vagy a lényegével.

képzeld kerültem már kórházba illetve én magam mentem oda szorongás miatt. Egy hónapig voltam benn sématerápián, igaz gyógyszert nem szedtem.

Szedett helyettem elég gyógyszert a benn lévő sok fiatal lány, akiknek fel volt fáslizva szinte végig könyökig a karja, mert vagdalták magukat meg ilyesmik. Persze ott is csak a szépfiúkon csüngtek, ki a bennlévők közül, ki valami netes randiján csüngött.

ÉS tök mindegy volt, hogy a szépfiú KUKA volt agyilag, mégis rajta csüngtek. Szóval ennyit erről. Én meg feldughattam azt hogy szimpatizáltak velem mondván hogy intelligens vagyok, mert ez a kutyát nem érdekli. Sőt, még az orvosok sem voltak képesek felfogni hogy miről beszélek, pedig ezek képzett szakemberek. Ott mondtam 10-15 ember előtt HETEKIG, hogy a kinézet igy meg úgy és mintha a falnak beszéltem volna, de közben meg mindenki a jó kinézetű fiúkon csüngött.

Volt hogy ezt is szóvá tettem, de kajakra mintha üres üveges tekintetnek mondtam volna.

2023. febr. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!