Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, akik kidobtatok SZÉP...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)

De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?

A személyiséget most ne vegyük figyelembe.

2023. febr. 14. 13:28
 61/93 anonim ***** válasza:
100%
60, leírtuk már háromszor. Ha még mindig nem érted, sajnálom, de ez már legyen a te problémád.
2023. febr. 15. 11:59
 62/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a férfiaknak megdugni olyanokat, akiket rondának és kövérnek tartanak amúgy, és meg van oldva.

De attól, hogy egyes férfiak ezt megteszik, nem fogom az "igazságosság" jegyében megtenni én is ugyanezt nekem nem tetsző férfiakkal. :D

2023. febr. 15. 12:38
 63/93 A kérdező kommentje:
csak azt elfelejted hogy ha a férfiak is válogatnának akkor neked nem jutna jópali ahahahhahahaha
2023. febr. 15. 16:21
 64/93 anonim ***** válasza:
93%

63, hát akkor nem jut.

Nem mindenki társfüggő. Nem mindneki azért cüsng a másikon, hog ynehogy egyedül maradjon. Sőt... ami azt illeti, az egészséges embereknek ez eszébe sem jut...

2023. febr. 15. 16:23
 65/93 anonim ***** válasza:
100%

62

De jutna, mert jó nő vagyok.

A párom is válogatott, nem egy megalkuvó kiskutya.

De ha nem jutna, akkor is inkább egyedül lennék, mint olyannal, aki nem tetszik.

2023. febr. 15. 16:31
 66/93 A kérdező kommentje:

65

abból indulsz ki hogy még akkor is előbb utóbb jön egy megfelelő fószer, ha nem csinálsz semmit, sőt még ellene dolgozol a folyamatnak.

ez rendszerint nagyon extrém esetekben 1 - másfél év.

Ha tényleg az lenne, hogy időtlen időkig nem jön jópasi kivéve ha éveken keresztül kidolgozod a beled 200%-on, akkor szerintem máshogy éreznéd magad

de ugy vettem észre hogy a nők szervezete nem igazán akar vagy tud belegondolni, hogy milyen lenne az az állapot, hogy TÉNYLEG A KUTYÁNAK SEM kelleni.

2023. febr. 15. 18:01
 67/93 anonim ***** válasza:
100%
Oké, belegondolok. És? Milyen eredményt vársz? Szánalomból szétteszem valakinek?
2023. febr. 15. 18:33
 68/93 A kérdező kommentje:
millyen szanalombol? mar az is szanalom kategoria ha valaki nem magas? erdekes
2023. febr. 15. 19:02
 69/93 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te meg azt nem tudod elképzelni, hogy valaki boldoguljon egyedül is. De próbálj meg belegondolni, mert érdemes lenne. Sok embernek egyszerűen jobb ha egyedül van, minthogy olyannal legyen akihez nem vonzódik ténylegesen. Semmi értelme olyannal lenni akivel nem akarsz...
2023. febr. 15. 20:10
 70/93 anonim ***** válasza:
100%

"millyen szanalombol? mar az is szanalom kategoria ha valaki nem magas? erdekes"

Mikor beszéltem magasságról?

Teljesen mindegy, mi miatt nem tetszik az illető, ha nem vonzódom hozzá szexuálisan, akkor max. szánalomból tudnám széttenni neki.

2023. febr. 16. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!