Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?
Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)
De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?
A személyiséget most ne vegyük figyelembe.
figyi jelenleg egy 51 éves külföldi nővel vagyok együtt már 3 éve, pedig én magam 34 leszek. Jó hozzám és igazából a magyar nők 99%-a nincs a fasorban sem hozzá képest, mert a legtöbb nő csak drámázni elégedtlenkedni és visszugatni tud.
Nyilván nem optimális, mert gyerekünk nem lehet, elvennem sincsen értelme, pedig főnyeremény lenne ilyen szempontból.....HA fiatalabb lenne.
Persze ha fiatal lenne, akkor meg már rögtön nem kellenék neki, mert lennének jobb opciói. De ezt a nők sosem fogják akarni elismerni.
ugyhogy nekem ne magyarázd meg hogy én nem tudok semmit az érzelmekről és a kapcsolatokról.
épp hogy a legtöbb nőnek teljesen tranzakcionális a kapcsolati világa, csak az számit hogy a férfiak mit tudnak letenni az asztalra ÉRTÜK. És az egész egy nagy nyálas maszlaggal van előadva, hogy az tünjön a rossz arcnak aki nevén meri nevezni a dolgokat.
Borzalmasak ezek a magyar nők, hogy vissza merészelnek "ugatni". :) Milyen szemtelenek!
"ugyhogy nekem ne magyarázd meg hogy én nem tudok semmit az érzelmekről és a kapcsolatokról."
Dehogynem. Merthogy nem tudsz.
Aha. Nem értünk egyet, de mindegy, ez mellékes.
és ez hogy jön a kérdéshez? Elmesélted, hogy téged hogy dobtak ki meg hogy dobtál ki te nőt. Ok. Igazából a kérdés mások gondolataira kíváncsi, nem?
Vagy... milyen tanulságra számítasz, amit le lehet vonni?
Mert nekem az jött le, hogy ha a kapcsolat sz*r volt, akkor mindegy, hogy jó nő vagy sem, vagy hogy vár-e másnap valaki más vagy sem, dobbantó.
22.
Most direkt eteted a trollt?
22-es
most kajak arra vagy büszke, hogy pont csak annyit tudsz mint egy neandervölgyi? Az érzelmekhez nem kell külön képzettség, azon mindenkibe be van épitve, szóval ezzel felvágni, hát nem is tudom....gondolom a matek nem megy ennyire, mert ahhoz már tényleg kell agyi képesség.
Pedig az anyagi világ fizika stb kicsit gyakrabban jön szembe a létezés során mint az emberek közti dráma.
Mondjuk a 21 meg a korábbi válaszaid alapján is... van egyáltalán ezekben a kapcsolatokban érzelmi vetület? Mármint a részedről. Leírod, hogy amúgy annyira nem jó meg nincs jövője meg ilyenek, de azért pff elmegy. Korábbiban is hasonló hangulat volt.
Miért vagy együtt ezekkel a nőkkel? Pl a mostanival.
23-as én csak azon szoktam bepöccenni amikor jönnek nők azzal hogy milyen nehéz nekik, közben meg arról van szó, hogy TÖMEGEK próbálkoznak náluk, csak amig a próbálkozók nem JÓ pasik, addig olyanok mintha egy az egyben nem is léteznének.
tehát ha egy nőnél sorban áll 1000 fő statisztikailag átlagos férfi, azt ő érzelmileg úgy interpretálja hogy NULLA lehetőség van.
26
azért vagyok együtt valakivel, hogy ne legyek egyedül. Persze ha kritikán aluli, akkor offolom. Ha vonzó és szép nő, akkor meg engem fog offolni nagyon gyorsan, pedig a viselkedésem ugyanaz mindegyik nővel. Az egyetlen tényező a kinézet.
27
ha elég jól pörög az agyad akkor nagy eséllyel jól tudsz kijönni az érzelmi helyzetek többségéből, de ha csak érzelmes vagy, attól még nem fog menni a matek vagy más olyan dolgok, amik túlmutatnak a törzsi együttélés szabályain. (lásd érzelmileg toppon lévő, de az életben meg sodródó totál lúzer nők, akik lehet hogy még szépek is)
28, mert az baj, ha valakinek vannak elvárásai?
Tudom, lehet azzal jönni, hogy a nő akkor szexel amikor akar, a férfi akkor amikor lehet.
De engem férfiként mindig elfog a szekunder szégyneérzet amikor látok férfiakat arról papolni, hog ynem szabad válogatni, örülj ha nőhöz jutsz. Hát ennyire ocsmány, gerinctelen jószágot én is messziről kerülnék. Mégis kinek jó, ha nem válogat? Én undorodnék egy olyan nőtől akiről tudnám, hogy neki mindegy milyen vagyok... Ráadásul ezt az attitűdöt a könyűvérű lotyókkal párosítjuk, miközben férfiként meg tök normális, hogy bárki megfelel?
Szóval az a felfogás, hogy a nő csak ne panaszkodjon, mert vannak körülötte pasik, szóval miért nem választ, még ha a fele szakadt tróger proli is... Hát bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!