Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, akik kidobtatok SZÉP...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)

De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?

A személyiséget most ne vegyük figyelembe.

2023. febr. 14. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
86%
Hogy neked is jusson 😏
2023. febr. 14. 13:29
 2/93 A kérdező kommentje:

jó szöveg, tetszik, nyugi nekem másodkézből is jó a jónő...

tudod, mint ahogy a legtöbb magyarnak csak használtan jut vállalható kocsi

2023. febr. 14. 13:32
 3/93 anonim ***** válasza:
98%
Kizártad a választ. "A személyiséget most ne vegyük figyelembe."
2023. febr. 14. 13:41
 4/93 A kérdező kommentje:

igy van, mivel a szép nők eleve jobb személyiséggel rendelkeznek mint a csúnyák

meg ha a csúnyának jó személyisége van ,vagy öreg, akkor mégis mire megyek vele?

2023. febr. 14. 13:44
 5/93 anonim ***** válasza:
93%
Látszik, hogy semmit nem tudsz a kapcsolatokról. Volt egyáltalán valaha komoly kapcsolatod?
2023. febr. 14. 13:52
 6/93 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem neked még nőd sem volt kérdező.....
2023. febr. 14. 14:08
 7/93 anonim ***** válasza:
92%

#5 Volt, a kezével... :D

Azért, mert nem minden ember illik össze egymással. :)

2023. febr. 14. 14:11
 8/93 anonim ***** válasza:
93%

"igy van, mivel a szép nők eleve jobb személyiséggel rendelkeznek mint a csúnyák"

Mmmmmivan?

Te találkoztál már.... emberekkel?

Én dobtam ki jó nőt. Szar volt, mert amúg szerettem. Csakhát ő nem volt hajlandó megosztani velem.. tulajdonképpen semmit. Titkolózott, "áh ezt te nem értheted" meg ilyenek. Utóbb visszanézv emár tudom , hogy vszeg depressziós volt, de ez akkor sem számít. Nem volt képes tényleg jelen lenni a kapcsolatban, de még az arra való szándékot sem ovlt hajlandó mutatni, hogy változtasson.

Így meg semmi értelme nem volt. Kár érte, de ez van.

És nem, nem jött utána másik egy jó darabig. Két évig voltam utána egyedül. De csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül. Egyedül lenni nem azt jelenti, hogy magányos is az ember. Jobb egyedül, mint egy szar kapcsolatban, akkor is, ha a másik valami topmodell vagy mittudomén.

2023. febr. 14. 14:23
 9/93 anonim ***** válasza:
84%
Sok szép nőm volt, sajnos az elmebajt, drámát, szarkavarást semmilyen testalkat nem kompenzálja.
2023. febr. 14. 14:27
 10/93 anonim ***** válasza:
56%

Egy épkézláb nőd se volt még, de már azon filózol, hogy kidobnál egy jó nőt? Meg megunnád? Normális???

A szép nő - jó személyiség meg szinte sose jár párban!

2023. febr. 14. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!