Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kidobtatok SZÉP nőket, miért tettétek?
Nyilván én is kidobnám, ha tudnám, hogy jön a következő rövid időn belül. (de sajnos én nem vagyok férfias küllemű egyed, ezért még az átlag nők is halálba túráztatnak sokszor)
De tényleg ugyanolyan gyorsan rá lehet unni egy jó nő testére, mint egy bármilyen máséra?
A személyiséget most ne vegyük figyelembe.
jó szöveg, tetszik, nyugi nekem másodkézből is jó a jónő...
tudod, mint ahogy a legtöbb magyarnak csak használtan jut vállalható kocsi
igy van, mivel a szép nők eleve jobb személyiséggel rendelkeznek mint a csúnyák
meg ha a csúnyának jó személyisége van ,vagy öreg, akkor mégis mire megyek vele?
#5 Volt, a kezével... :D
Azért, mert nem minden ember illik össze egymással. :)
"igy van, mivel a szép nők eleve jobb személyiséggel rendelkeznek mint a csúnyák"
Mmmmmivan?
Te találkoztál már.... emberekkel?
Én dobtam ki jó nőt. Szar volt, mert amúg szerettem. Csakhát ő nem volt hajlandó megosztani velem.. tulajdonképpen semmit. Titkolózott, "áh ezt te nem értheted" meg ilyenek. Utóbb visszanézv emár tudom , hogy vszeg depressziós volt, de ez akkor sem számít. Nem volt képes tényleg jelen lenni a kapcsolatban, de még az arra való szándékot sem ovlt hajlandó mutatni, hogy változtasson.
Így meg semmi értelme nem volt. Kár érte, de ez van.
És nem, nem jött utána másik egy jó darabig. Két évig voltam utána egyedül. De csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül. Egyedül lenni nem azt jelenti, hogy magányos is az ember. Jobb egyedül, mint egy szar kapcsolatban, akkor is, ha a másik valami topmodell vagy mittudomén.
Egy épkézláb nőd se volt még, de már azon filózol, hogy kidobnál egy jó nőt? Meg megunnád? Normális???
A szép nő - jó személyiség meg szinte sose jár párban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!